asfalttango Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 La initiativa colegului SERBAN (Patrol CT25 JET) intentionam sa organizam o iesire oooof-road :ha: . Este ooof-road pentru ca nu avem nici o idee despre locatie. Stim doar ca in CONSTANTA a plouat toata ziua si e posibil sa ploua si miine....Duminica se anunta frumos... Orice idee este binevenita :h5 Orice doritor cu sau fara masina este binevenit(exista locuri suficiente atit in Patroale cit si 1 in veverita DALE). Participanti anuntati: 1.Serban-Patrol 2.Prieten Serban-Patrol 3.Asfalttango-Veverita DALE(pe platforma) Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA Asta-i sabotaj!!!!!. Masina-i defecta :cr1 , pe 31 sunt de servici :cr1 ....pai asta-i viata? :cr1 . Ar fi interesant un traseu pe itinerariul Corbu, Cetatea Histria, Ceamurlia de Jos, pe malul lacurilor Sinoe si Razelm. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 29, 2009 Autor Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA Am uitat sa precizez ca nici o masina nu are troliu :sr @nivaforever--un schimb de tura,o invoire....o inventie...ceva ... :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA Mai baieti acu nu am cu ce pt ca sunt in reparatii, dar va promit ca va tarasc mai la vara pe traseul mai sus mentionat CORBU.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 29, 2009 Autor Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA Asteptam cu placere momentul :h5 :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA Si uite asa, usor, usor Constanta se misca ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 29, 2009 Autor Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA Incercam sa ne unim :h5 ...ca daca ne miscam independent nu iese mare brinza :ha: Sa vedem ce o iesi :ypu :bannana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA :bravo baieti , usor usor Serbane iti faci echipa ! :h5 Imi pare rau ca m-ati luat pe ne pregatite si nu pot ajunge ,data viitoare sper sa fiu alaturi de voi :h5 . Serbane sper sa fii cap de coloana caci nu degeaba te-am propus membru OFF ROAD RUNNERS TEAM . Asteptam cu nerabdare rezultatul . tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA vreau si eu in bena :cr1 daca e un loc liber edit: sunt si carcotas ... o niva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA Esti binevenit si cu si fara masina :h5 Ramine sa stabilim azi locatia(daca ne hotarim) sau macar locul si ora de intilnire :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA Multumesc si te salut domnu GPScu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA Ma oftic iarasi ca am ramas fara turbina si nu mai am compresie...masina e in service inca o saptamana eu la 250 de km departare...dar ajung eu sa ma revansez...pana una alta va recomand un loc frumos unde am fost acu' vreo luna, doua la pescuit- lacul Tibrinu. Sunt si trasee de dat cu masina mai ales ca este o cariera de piatra in zona :grin: Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA Unde este mai exact? Am ocupat locul de copilot la mine :banana ...GFX fotograful :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA 1 zi nu intru pe forum si uite ce miscari de trupe se desfasoara la noi :banana Trebuie sa zic si eu pas :sr pt ca nu voi fi in Constanta , asta`i munca , bat`o norcu` s`o bata slp Distractie placuta baieti si noroi mult sub roti ... si ceva sufe in portbagaj , deh , daca nu exista trolii , macar sa iesiti de pe coclauri fara probleme :h5 :bravo ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA Ce s-a hotarit? Unde veti merge? Care-i traseul? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA Nu s-a hotarit nimic.Vremea se anunta rea...Vedem mine dimineata :hi Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA Nu s-a hotarit nimic.Vremea se anunta rea...Vedem mine dimineata :hi Pe mine m`a prins ploaia acum pe motor ...sunt fleasca :P ... deci ... o sa aveti parte de noroi :banana mult noroi :ypu :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA Ploaia a stat...soarele a iesit :h5 Intrebarea a ramas.....Unde?Cind?...... :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA Asfaltang0 , nu asa se procedeaza. Zici locatia, ora ,si cine vine vine cine nu ramine acasa sa-i fie de bine. Putini sunt care au initiativa respect pentru exceptie 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA Ok.Am inteles :h5 Atunci.....Eu plec la CORBU pe plaja si in cariera! Chip&Dale....eu si fii-mea copilot :h5 0722327887.... :W cine e prin zona :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA Continuarea se poate vedea: Aici pe plaja: viewtopic.php?f=38&t=8841&p=123450#p123450 Aici in cariera: viewtopic.php?f=38&t=9021 Se poate inchide thread-ul :h5 :bannana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA nu baieti,nu locatia si ora au fost problema,oamenii nu se aduna si gata!nu exista entuziasm in ct.tot respectu adi dar off road nu inseamna poze cu peisaje.bine ca mai iesi tu ca altfel...nu se intampla nimic.daca va hotarati vreodata baiatu va asteapta.cu respect serban Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA nu baieti,nu locatia si ora au fost problema,oamenii nu se aduna si gata!nu exista entuziasm in ct.tot respectu adi dar off road nu inseamna poze cu peisaje.bine ca mai iesi tu ca altfel...nu se intampla nimic.daca va hotarati vreodata baiatu va asteapta.cu respect serban Fara nici suparare dar se poate face o iesire memorabila si cu 2 -3 masini ... poate chiar mai bine decat cu 5-6 masini care la un moment dat ar face ca inaintarea sa fie ingreunata . Deci daca exista placere exista si cu 2 masini si cu 10 , sau chiar cum e @Flow , iese singurel si se distreaza cu baietii cu Enduro :grin: Dupa cum se vede @asfalttango ia fraiele cam in fiecare week`end si se distreaza indiferent de cine vine sau are placerea sa se dea mai mult sau mai putin soft ... La noi e un pic lipsa si de "vehicule" , iar putinii pasionati sunt abea la inceput de drum , dar eu nu vad in asta o problema majora. Incet incet daca ne vedem macar odata pe luna la o iesire, zic eu ca ar fi de ajuns ca sa inchegam si la Constanta o mica trupa si sa "dezvoltam" off-road`ul si la noi in judet. Pasiune daca e ... restul se leaga incet incet :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA Nu-i problema baieti :h5 N-a fost sa fie....Poate data viitoare.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Propunere iesire 31 mai 2009-CONSTANTA Nu-i problema baieti :h5 N-a fost sa fie....Poate data viitoare.... Cu siguranta :h5 :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate