gabic Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 Am cauciucuri pe 33" multumita domnului Gabi_G. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 Vezi daca ai fost dragut cu Gabi e si el dragut cu tine :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antelio Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: Kit de inaltare 5" elicoidal pt jeep wrangler yj Arata tare bine. Se poate schimba cu totul de pe foi arcuri pe elicoidal? cauciucurile imi plac cam cat te au costat? FOR EVER JEEP! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Decembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Kit de inaltare 5" elicoidal pt jeep wrangler yj Arata tare bine. Se poate schimba cu totul de pe foi arcuri pe elicoidal? cauciucurile imi plac cam cat te au costat? Se poate schimba fara probleme e un kit facut de procomp, cauciucurile sun reesapte si m-au costat in jur de 600 de euro toate patru. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antelio Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Kit de inaltare 5" elicoidal pt jeep wrangler yj Merci. Cauciucuri vreau si eu chiar urgent. Kitul cam cat costa si de unde il pot lua. Si care ar fi avantajele lui? FOR EVER JEEP! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Decembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Kit de inaltare 5" elicoidal pt jeep wrangler yj Merci. Cauciucuri vreau si eu chiar urgent. Kitul cam cat costa si de unde il pot lua. Si care ar fi avantajele lui? Au nemti de vanzare la 2500 de euro tot kitul (pot sa aduc), avantajele lui sunt confort mai mare pe drum si abilitati mai bune in offroad iar dezavantajul e ca mai reduci din viteza pe sosea. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chris_oversky Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Kit de inaltare 5" elicoidal pt jeep wrangler yj v-as ruga sa imi da-ti si mie un site din germania care vinde kit-uri de inaltare.sunt inca in chinuitoarea faza de transformare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Februarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Kit de inaltare 5" elicoidal pt jeep wrangler yj v-as ruga sa imi da-ti si mie un site din germania care vinde kit-uri de inaltare.sunt inca in chinuitoarea faza de transformare www.asp-eberle.com GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Kit de inaltare 5" elicoidal pt jeep wrangler yj v-as ruga sa imi da-ti si mie un site din germania care vinde kit-uri de inaltare.sunt inca in chinuitoarea faza de transformare cca 1000 EURO kit de 2.5" - 3" , eu tocmai am terminat transformarea la un TJ... uita-te in topicul din semnatura... am acum 33-uri pe el Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Martie 31, 2009 Autor Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Kit de inaltare 5" elicoidal pt jeep wrangler yj v-as ruga sa imi da-ti si mie un site din germania care vinde kit-uri de inaltare.sunt inca in chinuitoarea faza de transformare cca 1000 EURO kit de 2.5" - 3" , eu tocmai am terminat transformarea la un TJ... uita-te in topicul din semnatura... am acum 33-uri pe el atentie e diferenta de pret intre YJ si TJ pentru un kit elicoidal . GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate