naspet Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Saluatare la toata lumea Cine ma poate ajuta cu un mester pentru springuit arcuri eventual cit mai aproape de Galati ,Braila eventual Focsani Multumesc Frumos Cu Respect Aurel Tofan Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Springuit Arcuri pe acolo nu stiu...dar la Bv e cineva care se ocupa de ele :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Springuit Arcuri Poti sa-mi dai mai multe informatii daca se poate Multumesc Frumos Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Panturescu Ion Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Springuit Arcuri Si la Curtea de Arges cunosc un meserias care face asa ceva . M-ia facut si mie la IMS si la o camioneta . Daca te intereseaza suna-ma si iti dau detalii .Tel.0744143720 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Springuit Arcuri Eu stiu la Ramnicu Valcea pe cineva care se pricepe, de asemenea, foarte bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Springuit Arcuri Ceva preturi stiti cumva??? Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Springuit Arcuri Tipul mi-a luat mie 200 RON pentru 4 arcuri la o Toyota HJ60. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Springuit Arcuri Un numar de telefon sau eventual o adresa ma poti ajuta ? Multumesc frumos!! Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Springuit Arcuri Ma intereseaza si pe mine, un mester pentru springuit arcuri, daca se poate in apropiere de Tg Mures, sau daca nu cunoasteti, poate imi dati un telefon de la mesterul din Braosv. multumesc anticipat Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Springuit Arcuri Eu am gasit mester arcuri in Braila. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Springuit Arcuri Arcuri in Braila ....hidraulica in Braila ....Ma mut la Braila ! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Springuit Arcuri In apropiere de arad nu stie nimeni springuitor bun? Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate