White Wolf Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Cameleonul @oldcarmaniac ..........nissan4x4 a restaurat cateva masini de epoca ...unele f rare ... e clar ca e subiectiv ... si nu-l vei multumi cu nici un raspuns .... Deh...fiecare dupa posibilitati...Atat am putut sa fac din masina respectiva. Acum cativa ani am mai lucrat si la altceva...: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Cameleonul Extraordinar.Masina arata intr-un mare fel!Foarte tare,felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Cameleonul Tavi, felicitari! :1 :bravo Ma bucur sa vad ca acum Cameleonu` are incaltari adecvate si daca il mai si inalti un pic..., oricum arata belea si acum, atunci o sa arate traznet! :grin: :h5 Eu zic sa-ti focalizezi atentia pe aceasta masina si o sa ai o masina de teren super beton in momentul in care o sa aiba si troliu pe ea, etc, etc :bravo Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Cameleonul :1 Te admir pentru rabdare :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Cameleonul :tk , domnilor pentru aprecieri si sfaturi. Iau in considerare varianta unui winch montat "in bot" si cum spuneam, "ridicarea" masinii in viitorul apropiat. Oricum, doua saptamani o sa trebuiasca sa ma astepte cuminte. Abia apoi, vom :jp1 impreuna... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Cameleonul felicitari Tavi :1 Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tano Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: Cameleonul :1 TOYOTA LAND CRUISER LJ 70 2,4 2-LT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 5, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: Cameleonul Muktumesc! Azi am montat cerceii dar nu am mai apucat sa fac poze... :banana Promit sa postez in curand... :T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate