think247 Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Vreau sa imi montez doua proiectoare pe bull-bar-ul de la Samurai. Puteti sa ma ajutati cu sfaturi, ce anume trebuie sa imi cumpar si de unde (preferabil in Brasov)? Am nevoie de: - instalarie electrica (cu intrerupator pe bord?) - proiectoare (cu becuri de 100W?) Am inteles ca instalatia de proiectoare de la Dacia Solenta merge pe samurai, alte idei? Am nevoie si de un upgrade de baterie pentru proiectoare? Multumesc my toy: SUZUKI SAMURAI 1995 1.3i - www.thereisnoplan.com my self: fotograf, pasionat de offroading Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: Proiectoare bullbar (Suzuki Samurai) Poti monta orice proiectoare care iti plac ca forma si putere, dar atentie - circuit separat de alimentare recomandat direct de la baterie care cuprinde siguranta, intrerupator, releu comanda, fire circuit corespunzatoare puterii becurilor si spor la treaba :h5 Vezi daca ai chef de documentare mai gasesti pe Suzuki solutii :hi SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
think247 Postat Iunie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: Proiectoare bullbar (Suzuki Samurai) Multumesc. my toy: SUZUKI SAMURAI 1995 1.3i - www.thereisnoplan.com my self: fotograf, pasionat de offroading Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate