Astral Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Deschid acest topic pentru a lamuri once and for all o disputa care dauneaza forumului. Daca nu am facut-o pana acum, a fost din cauza ca nu obisnuiesc sa mai port discutii cand limbajul utilizat de interlocutor depaseste limitele bunului simt. Incep prin a recunoaste ca am fost mai zelos decat era necesar in problema acelei poze nefericite. Toata "furia" a avut ca obiect, asa cum mai spus si pe topicul cu pricina, faptul ca "cineva dintre ai nostri a fost in locul nepotrivit, la momentul nepotrivit, fix in obiectivul foto al unui binevoitor". Faptul ca am identificat posesorul masinii din poza, n-a avut in intentie de a-l "pune la zid", desi cele scrise de mine acolo, e adevarat, mai degraba asta sugerau. Regret acest lucru pt ca, dupa cum s-a vazut, mi-am atras cuvinte grele, si care continua si acum pe topicuri care n-au nici o legatura. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Drept la replica Felicitari pentru acest post! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Drept la replica Acest mesaj arata mai mult a intindere de mana pt impacare decat un drept la replica asa ca va rog sa il tratati ca atare. :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Drept la replica despre ce poza e vorba? "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Drept la replica Felicitari ca ai avut puterea sa scrii acest topic, fie cuprins de remuscari (asa mi-ar face placere sa cred), fie incoltit de atitudinea ostila a celor pe care i-ai infierat pe nedrept. Este primul pas spre "impacarea cu baietii"! Toti suntem orgoliosi. avem ambitii mari si dorim sa facem lucrurile perfect dar din pacate in cateva cazuri nu ne ies ...pur si simplu! Ptr faptul ca ai pus la zid NISTE COLEGI dintr-un motiv sau altul, ai fi putut sa-ti ceri scuze macar in privat (lucru pe care inca, dupa informartiile pe care le detin nu l-ai facut) si chiar sa stii ca nu e tarziu sa o faci! Reactia baietilor este normala intrucat ai dat cu parul dupa care te-ai "ascuns" o perioada ...si baietii nu au uitat asta! Toata povestea asta se va termina (cu bine) cand ... Respecte, Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Drept la replica astral2000, :1 , ai facut un mare pas inainte..., dar tine cont te rog de ceea ce a spus Yonutz..., dupa cum spunea Seneca "Errare humanum est sed perseverare diabolicum - A gresi e omenesc, dar a persevera (in greseli) este diabolic" :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Drept la replica ......@astral zicea odata.....'' E cazul de luat masuri Max ! Sau chiar autoritatile....Nu vad de ce sa sufere toti pt cativa "cocosi"! Poate daca ne uitam la posturile cu iesirile facute in zona respectiva sa reusim sa-i identificam. Sau la prezentarea cu "Masinile noastre...". Avand in vedere ca sunt un grup de masini, unele chiar preparate, mai mult ca sigur ca au cont aici '' 1. Nu ma impresioneaza topicul tau (prea tarziu.....cred ca ai facut-o de frica sa nu tzi mai ruinam si restul topicurilor). 2. Daca vei ramane in teren....te voi ajuta cu o shufa scurta incat sa nu ajunga... :ha: :ha: :ha: 3. Multumesc ca ai apreciat ca utilajul meu este '' preparat ''. P.S.....tot ce este mai sus este o CATERINKA si trebuie tratata ca atare, din punctul meu de vedere esti OK...... :h5 :h5 :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Drept la replica Pai scuzele facute in public sunt mult mai "grele", cred, decat cele private. Cer mai mult efort spiritual, si au valoare mai mare, ca se petrec unde s-au petrecut si faptele. Nu e asa? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Drept la replica Balanta se foloseste in a cintari toate cele intimplate rele dar si bune asa ca este o vorba veche la noi la Romani; gresana recunoscuta este pe jumatate iertata ??? , celelalte aspecte le judeca fiecare dupa cum crede de cuvinta ... Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate