Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Protectie stopuri si arip spate

Max

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Protectie stopuri si arip spate

Daca aveti ceva poze si informatii legate de protejarea stopurilor si a aripilor spate, va rog sa puneti aici.

Dasigur. Evitarea anumitor trasee... :ha3

Evitarea cumpararii de altor stop-uri. Costa 2,5 milioane bucata . Pana acum am schimbat cel putin 6 bucati.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca aveti ceva poze si informatii legate de protejarea stopurilor si a aripilor spate, va rog sa puneti aici.

Evitarea cumpararii de altor stop-uri. Costa 2,5 milioane bucata . Pana acum am schimbat cel putin 6 bucati.

fa ceva grilaje peste ele mai solide !

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

fa ceva grilaje peste ele mai solide !

Si grilajele de ce le prind? Daca le prind de tabla nu am facut nimic. Eu am spart pana acum stopurile datorita frecarilor laterale la care tabla s-a indoit si am agatat stopul din lateral la frecarea de pereti.

Link spre comentariu

Problema mea e si cu indoitul aripilor spate. Masina mea fiind lunga, fundul o mai ia in lateral de multe ori in situatii dificile.

Am eu ceva ideei asa ca saptamana asta incep sa fac cate ceva. O sa pun poze.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare