Max Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 Daca aveti ceva poze si informatii legate de protejarea stopurilor si a aripilor spate, va rog sa puneti aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Ar fi o idee... :P http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Am auzit ca durex e cel mai bun. :D :D :D GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Re: Protectie stopuri si arip spate Daca aveti ceva poze si informatii legate de protejarea stopurilor si a aripilor spate, va rog sa puneti aici. Dasigur. Evitarea anumitor trasee... :ha3 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Re: Protectie stopuri si arip spate Daca aveti ceva poze si informatii legate de protejarea stopurilor si a aripilor spate, va rog sa puneti aici. Dasigur. Evitarea anumitor trasee... :ha3 Evitarea cumpararii de altor stop-uri. Costa 2,5 milioane bucata . Pana acum am schimbat cel putin 6 bucati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Re: Protectie stopuri si arip spate Daca aveti ceva poze si informatii legate de protejarea stopurilor si a aripilor spate, va rog sa puneti aici. Dasigur. Evitarea anumitor trasee... :ha3 Evitarea cumpararii de altor stop-uri. Costa 2,5 milioane bucata . Pana acum am schimbat cel putin 6 bucati. fa ceva grilaje peste ele mai solide ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Re: Protectie stopuri si arip spate Daca aveti ceva poze si informatii legate de protejarea stopurilor si a aripilor spate, va rog sa puneti aici. Dasigur. Evitarea anumitor trasee... :ha3 Evitarea cumpararii de altor stop-uri. Costa 2,5 milioane bucata . Pana acum am schimbat cel putin 6 bucati. fa ceva grilaje peste ele mai solide ! Si grilajele de ce le prind? Daca le prind de tabla nu am facut nimic. Eu am spart pana acum stopurile datorita frecarilor laterale la care tabla s-a indoit si am agatat stopul din lateral la frecarea de pereti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 atunci imbracal in teava ceva in genul asta si cred ca va tine :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 Max fa alta chestie, daca i-ti permite bara din spate bagale in ea, bineinteles alte stopuri. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 Max....cel mai simplu.....cand intri in teren da-le jos.....iesi din teren.....hopa sus cu ele :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2007 Problema mea e si cu indoitul aripilor spate. Masina mea fiind lunga, fundul o mai ia in lateral de multe ori in situatii dificile. Am eu ceva ideei asa ca saptamana asta incep sa fac cate ceva. O sa pun poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 Ai vazut cum e pe Mitsubishiul lui Pepi? nu stiu cat tin dar eu m-am uitat in realitate si par ok (cam de grosimea celor care vin legate de bara ARB, in fata, in laterala). Daca alea tin... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2007 Problema la mine e la partea din spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 ce zici de asta? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 Maxule daca nici cum nu este bine :D taie curu ala jos si scri in spate pe o tabla : FARA SEMNALIZARE !!!!! :old :ga :p Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 Posibile solutii !... :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2007 Ca si in primele 3 poze voi face. E un pic de problema ca nu am loc intre stop si usa care coboara asa ca voi obtura putin stop-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 O sa fie fain! Bafta! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate