Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Petrosani

Vizitator FLT

Postări Recomandate

Re: Petrosani

Frumos tare de tot!Merita tot efortul fizic si financiar.

Ce zone minunate....Ce privelisti... :bravo :bravo :bravo

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

In cele 5 minute cat am stat in fata blocului meu, l-ai innebunit pe un vecin, FLT. :) M-am intalnit azi cu el, si il stiam doar un pic atins de virusul offroad, in sensul ca din timp in timp, cand apuca, mai iese cu ATV-ul. Sambata insa ti-a vazut Jeepul si is-a indragostit de el. Parca vad ca isi da S60-ul ca sa treaca la Wrangler. Iti dai seama ca a mai vazut el Jeepuri pana acum, dar al tau arata in un mare fel, asa ca l-ai atins la coarda sensibila.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Iaca m-am intors si eu acasa asa ca pot sa vin cu completari la ziua II, dar nu inainte de a multumi intregii echipe din ziua respectiva ca au avut rabdare cu diferentialul meu fata care s-a lenevit brusc. Wranglerul lui Flo este o herghelie de povara in toata regula, ca practic m-a urcat tot dealul :h5

Desigur, fara daniel666 :wink: , nici unul nu ajungea acolo, asa ca "Sa traiti!"

Sa nu il uitam pe Paul, care, cu minutele lui minunate, m-a investit cu o bucsa pentru bara stabilizatoare. Bucsa de Jeep era menita sa imi ridice valoare masinii in off-road :ha:

In tura asta masina mea parca era un pom cu fructe coapte. Era sa pierd numar, era sa pierd aparatori noroi, pierdut tractiune fata, pierdut bucsa, o declar nula.

Oliver

Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless

Toyota LandCruiser HDJ 80

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare