asfalttango Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Petrosani Frumos tare de tot!Merita tot efortul fizic si financiar. Ce zone minunate....Ce privelisti... :bravo :bravo :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLT Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Petrosani Alte cateva fotografii de sambata. Pt tot setul dati-mi adresa sa va trimit DVD-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLT Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Petrosani ...si pentru ca tot veni vorba de pestera iat-o: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Petrosani In cele 5 minute cat am stat in fata blocului meu, l-ai innebunit pe un vecin, FLT. :) M-am intalnit azi cu el, si il stiam doar un pic atins de virusul offroad, in sensul ca din timp in timp, cand apuca, mai iese cu ATV-ul. Sambata insa ti-a vazut Jeepul si is-a indragostit de el. Parca vad ca isi da S60-ul ca sa treaca la Wrangler. Iti dai seama ca a mai vazut el Jeepuri pana acum, dar al tau arata in un mare fel, asa ca l-ai atins la coarda sensibila. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: Petrosani @ FLT...Alte cateva fotografii de sambata. Pt tot setul dati-mi adresa sa va trimit DVD-ul. Salut! Ai pm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Petrosani Iaca m-am intors si eu acasa asa ca pot sa vin cu completari la ziua II, dar nu inainte de a multumi intregii echipe din ziua respectiva ca au avut rabdare cu diferentialul meu fata care s-a lenevit brusc. Wranglerul lui Flo este o herghelie de povara in toata regula, ca practic m-a urcat tot dealul :h5 Desigur, fara daniel666 :wink: , nici unul nu ajungea acolo, asa ca "Sa traiti!" Sa nu il uitam pe Paul, care, cu minutele lui minunate, m-a investit cu o bucsa pentru bara stabilizatoare. Bucsa de Jeep era menita sa imi ridice valoare masinii in off-road :ha: In tura asta masina mea parca era un pom cu fructe coapte. Era sa pierd numar, era sa pierd aparatori noroi, pierdut tractiune fata, pierdut bucsa, o declar nula. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Petrosani Iaca si epopeica trecere prin apa, de fapt o balta mica, dar agitata (broastele au fost rugata in prealabil sa paraseasca temporar incinta, deci nici un batracian nu a fost ranit) :wink: Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Petrosani frumoasa trecere ,va mai asteptam pe la noi ,ma bucur ca v a placut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Petrosani :h5 :x :ypu Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Petrosani :1 :1 Felicitari baieti...frumoasa iesire.. Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antelio Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Petrosani salutare, cand mai iesiti baieti? sunt din tg-jiu posesor de wrangler mai domestic, da mi ar face placere sa ies cu voi .eventual mai iau si 1-2 amici cu masinile. FOR EVER JEEP! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Petrosani @antelio Norocosule! Ia legatura cu daniel66 care "patroleaza" Tirgu-Jiu :) Bine ai venit! Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antelio Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Petrosani mare om daniel..mare masina:) merci de urare. FOR EVER JEEP! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate