ubu Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Ma aflu neinvitat aici, am venit cu niva alba, cheala. Va salut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Dinozaurul Poate neinvitat dar binevenit. :h5 :W in :cl "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Dinozaurul Esti binevenit! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Dinozaurul :W in :cl Asteptam si mai multe detalii :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Dinozaurul bine ai venit in :cl mult noroi sub roti! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Dinozaurul Sunt socat ! Abia am intrat si mi-a raspuns atita lume... Citesc forumul asta de doua saptamini si am fost prea timorat sa ma bag in seama. Multumesc. Detalii : Am luat Niva din 2003 de doua saptamini si am iesit prima data in weekend-ul asta la barajul Pecineaga. Am urcat de doua ori, ca am avut multa lume de carat. Probabil pina la gurile Dambovitei ar fi fost cel mai misto (~ inca 10 km), dar asistenta s-a cerut afara, asa ca nu-mi mai iau decit copilotul data viitoare.... :) Va salut !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Dinozaurul Bine ai venit prietene!!!! :W :W :W http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Dinozaurul Salut si bine ai venit!! Delecteaza-ne cu neste poze cu acaretul. Succes si mult noroc!! :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Dinozaurul :W IN :cl Si pe cind incep modificarile la ea :h5 ??? Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Dinozaurul Barajul Pecineaga pe Dambovita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Dinozaurul Frumoase poze, da' ceva poze cu masina? Suntem destui care vrem sa le vedem. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Dinozaurul Frumoase poze, da' ceva poze cu masina? Suntem destui care vrem sa le vedem. Masina apare din pacate doar intr-o singura poza, pe care am postat-o. N-am apucat s-o rasfat... Despre modificari... Deocamdata incerc sa-i misc volanul... Stiti voi, stinga, dreapta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Dinozaurul :1 pt acaret :grin: :W :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Dinozaurul Bun venit! :W Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Dinozaurul Frumos ! :1 Frumos si la PECINEAGA....Am ajuns asta iarna pe 10 ianuarie cind era zapada de 20-30 cm. La cit mai multe iesiri :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Dinozaurul Bine ai venit. Hai ca si Rusoaica mea e tot alba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Dinozaurul :W .in :cl . :h5 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Iunie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Dinozaurul Frumos ! :1 Frumos si la PECINEAGA....Am ajuns asta iarna pe 10 ianuarie cind era zapada de 20-30 cm. La cit mai multe iesiri :h5 Cred ca asta e defapt plimbarea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Dinozaurul :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Dinozaurul Bine ai venit! Dar de ce ii spui masinii tale dinozaur? :grin: Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Dinozaurul :W [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Dinozaurul bine ai sosit, "neinvitatule"! Sa te simti bine printre noi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Dinozaurul :W Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Dinozaurul :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: Dinozaurul Bine ai venit! :W Felicitari pt. masina. Eu tot cu o rusoaica umblu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate