stane Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Vreau sa construiesc o bara de fata si ma gandesc sa cumpar intai un troliu. Astept niste pareri privind puterea si marca. Il voi folosi ocazional, nu in competitii la care nu particip si sa fie cat mai ieftin poate SH daca are cineva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: Troliu Smurai Pentru viitorul meu Samurai am in vedere un T-Max EW 6500 sau cel mult EW 8500. Nici eu nu am de gind sa il prepar pentru extrem, doar pentru distractie. Preturile pentru T-Max sunt absolut decente, dar nu stiu ce sa spun despre calitate. Unii il lauda, altii il critica. Un Warn, care este un soi de miezul din fanta in materie de trolii, costa considerabil mai mult (ca ordin de marime, aproximativ de 4-5 ori mai mult ca un T-Max) dar este laudat din punct de vedere al calitatii si fiabilitatii. Totusi, din mai multe surse de pe net exista informatii ca numai anumite modele de Warn se mai fac in USA, restul se fac in China, si nu m-as mira daca s-ar face la aceasi fabrica cu T-Max-urile. Warn mai are un sub-brand, Tabor, care e copilul mai sarac, si ceva mai iefint, cam cu 40%, dar tot mai scump fata de un T-Max. Avind in vedere greutatea samuraiului un troliu de 6500 lb ar trebui sa fie suficient iar unul de 8500 arhisuficient, dar asta judecind ca un inginer care se uita la niste cifre, nu ca un off-roader cu experienta, care a ramas de multe ori in noroaie. Din cifre, pe a 5-a infasurare (cea mai defavorabila) un troliu de 6500 lb are o forta maxima de tractiune de 1600 kg, iar pe prima infasurare aproape 3000 kg. Pentru o masina de 1000 kg pare suficient. Oricum la troliul meu manual nu renunt :grin: Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: Troliu Smurai Din cate stiu eu trebuie sa inmultesti greutatea masinii cu 3. O alta caracteristica interesanta e viteza troliului, si de aici rezulta o diferenta de pret semnificativa. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Iulie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: Troliu Smurai Intre timp, am cumparat EW6500 de la T-Max(Calin) cu 1550 ron-cel mai ieftin,nu l-am probat inca. Lucrez la o bara fata copie Calmini C2.Am furat proiectul din poze de pe "Izook".Voi pune poze cand o sa le am de la toate fazele de executie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate