stefanmatyce Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 intrebare acest motor este pe carburatorsau doar mi se pare? cine arecunostiinta de cauza rog sa ma ajute apropo sunt bune cele pe carburator? cam care econsumul peo astfel de masina masina este din 94 multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: identificare motor vitara Da, acel motor este pe carburator, mai precis carburator dublu corp. Exista cu siguranta un topic de genul Injectie vs carburator si acolo cred ca o sa gasesti si informatii despre consum. :wink: OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: identificare motor vitara nu consuma cu mult mai mult de cat unul pe injectie,cel pe injectie ia 10.5-11 in oras acela ia undeva la 12.5-13 dat fiind faptul ca este cu dublu corp suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanmatyce Postat Iunie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: identificare motor vitara aha multumesc.... mi se parea mie ca e diferit de ce am vazut eu sub capota pana acum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate