alin 22 Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Salut, am tot citit pe forum foarte multe probleme care le au detinatorii de Samurai. Am si eu unul si a inceput de ceva vreme sa sune ceva in momentul in care calc pe ambreaj sau daca accelerez si iau piciorul brusc de pe ambreaj. si acum trepideaza cand accelerez asa pe la 20 km la ora. daca stie cineva ce m-ar putea ajuta ...va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: problema cu samuraiul trepideaza cind este sub 2000 de ture verifica crucile de la cardan si bucsile de cauciu foi de arc reductor cutie de viteza suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: problema cu samuraiul si fa o prezentare a ta si a masinii la sectiunea specialia forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin 22 Postat Iunie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: problema cu samuraiul Salut, am tot citit pe forum foarte multe probleme care le au detinatorii de Samurai. Am si eu unul si a inceput de ceva vreme sa sune ceva in momentul in care calc pe ambreaj sau daca accelerez si iau piciorul brusc de pe ambreaj. si acum trepideaza cand accelerez asa pe la 20 km la ora. daca stie cineva ce m-ar putea ajuta ...va multumesc. asa este trepideaza pana la 2000 turatie , nu am schimbat decat 2 cruci la cardan cred portiunea din fata. si tot asa trepideaza iar cand calc ambreajul sau e in sarcina suna ceva metal zici ca e la cutia de viteza( cred?) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: problema cu samuraiul samuraiul este masina de turatie trebuie turate peste 2000 poate este rupt ceva tampon de la reductor sau crucile dintre reductor si cutie sau nu ai ulei sunt multe cauze intra sub masina si verificale in general samuraiul este mai galagios si deschide un topic la prezentarea membrilor si spune cite ceva despre tine o zi buna suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate