Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Filtru polen Grand cherokee 2

Vizitator arpi

Postări Recomandate

Vizitator arpi

Salut,

De curand mi-am achizitionat un Grand Cherokee 2 din 1999. Am cumparat filtrul de polen dar nu am nici eu si nici mecanicul iedee unde trebuie montat.

Daca Stie cineva unde trebuie montat sau un manual de utilizare al acestui model.

Grand Cherokee 1999 Diesel 3.1 L, automatic.

Merci

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator hendon

Re: Filtru polen Grand cherokee 2

Deschide capota

Desurubeaza chestiile alea care tin grilajul de plastic de la stergatoarele de parbriz

Sub ala,in partea pasagerului trebuie sa mai fie un grilaj pe care trebuie sa-l deschizi ca sa ai acces la filtrul de polen

Link spre comentariu

Vizitator arpi

hhmm, acolo cred ca s-a uitat mecanicul si nu a gasit unde. Cred ca lipsteste cutiuta de care tu vorbesti ... cu totul...

ok, oricum o sa dau o geana, merci!

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Deschide capota

Desurubeaza chestiile alea care tin grilajul de plastic de la stergatoarele de parbriz

Sub ala,in partea pasagerului trebuie sa mai fie un grilaj pe care trebuie sa-l deschizi ca sa ai acces la filtrul de polen

Este descris corect unde se afla filtrul de polen, numai ca modelele fabricate in Europa nu au acest filtru din fabricatie. Partea buna este ca acest filtru de polen poate fi montat foarte usor pe tubulatura de absorbtie aer din exteriorul masinii. Filtrul de polen se gaseste la reprezentanta la pretul de 220 lei. Am sa-ti spun si cum se monteaza. Se scoate mai intai grilajul de plastic si apoi stergatoarele. Sub acel grilaj (pe partea pasagerului) ai sa gasesti un capac din plastic cu gauri care trebuie scos afara. Vezi ca are niste opritoare din plastic dar cu ajutorul unei surubelnite il poti scoate afara. Acest capac nu il mai pui deloc, in locul lui va veni filtrul de polen care are o carcasa de plastic care intra perfect in locasul de unde ai scos acel capac.

http://i242.photobucket.com/albums/ff196/octaviannus/CopyofBinder1xxcaax.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare