Unimog Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Se poate sau nu ? Probleme care vad eu la prima strigare: Chiuloasa trebuie modificat Injectoare schimbat Racirea trebuie marita . . . . . . 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: Transformare 4,2 aspirat in turbo de Patrol Galerie nu trebuie ??? Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: Transformare 4,2 aspirat in turbo de Patrol ...... ...... .... ... sau iei din australia un kit ...!!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: Transformare 4,2 aspirat in turbo de Patrol Exista chit Da-mi te rog un link :x 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: Transformare 4,2 aspirat in turbo de Patrol Citeste aici Zoli 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: Transformare 4,2 aspirat in turbo de Patrol Cu Germana , Engleza merge cu Italiana cat de cat ma inteleg dar cu Franceza ma-ti bagat in ceata dar macar site-le din Australia le-am gasit Niste preturi de unde se pot afla? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 Re: Transformare 4,2 aspirat in turbo de Patrol aia din tara saltaretilor spun ca vor pe kit-ul ala turbo 2725 AUD......nu stiu cat costa adusul de acolo pana pe plaiurile noastre mioritice :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate