Johanna_vonR Postat August 10, 2009 Autor Partajează Postat August 10, 2009 Re: Proiect M461 Si http://wwoc.3xforum.ro/post/239/1/09_08 ... Malul_Alb/ Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Re: Proiect M461 Felicitari pentru modul in care s-a comportat masina :lr ! Despre echipaj ... nu mai vorbim ... a confirmat inca o data faptul ca "Haiducii Muscelului" isi merita faima! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Re: Proiect M461 [youtube:e92hdjwq] [/youtube:e92hdjwq] Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Re: Proiect M461 [youtube:13fd81wh] [/youtube:13fd81wh] Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Proiect M461 Cum e cu numerele de "PROBE" ? Care e treaba cu numerele? Vad ca intreaba mai multi, dar nimeni nu raspunde. Si eu sint curios. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Proiect M461 O juma' de informatie : numerele alea le iau numai garajierii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Re: Proiect M461 S-a raspuns pe privat! :p Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Proiect M461 super adevarat traseul :1 ,....am o intrebare off topic : Delica e 4x4,ca tare bine-i sade cu mt-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Proiect M461 super adevarat traseul :1 ,....am o intrebare off topic : Delica e 4x4,ca tare bine-i sade cu mt-uri Delica e 4x4 cu reductor, are platforma tehnica de Pajero 2.8 . Aaa...are si dif blocabil... E super masina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Re: Proiect M461 @Oldcarsmaniac m-ai salvat :)) cu raspunsu! :F Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Proiect M461 Cum e cu numerele de "PROBE" ? Care e treaba cu numerele? Vad ca intreaba mai multi, dar nimeni nu raspunde. Si eu sint curios.[/quote:6nyr2ret] Hehehe, sti ce a facut curiozitatea cu pisica??? In alta ordine de ideei, nr. cu probe in capat=scutire de impozit. Cum se obtin, se pot gasi informatii pe site-ul politiei la capitolul inmatriculari auto. Intreabal pe gogu', te lamuresta imediat :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Re: Proiect M461 http://i732.photobucket.com/albums/ww328/johanna_vonr/IM000910.jpg http://i732.photobucket.com/albums/ww328/johanna_vonr/IM000909.jpg :ha: Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Re: Proiect M461 Cum e cu numerele de "PROBE" ? Care e treaba cu numerele? Vad ca intreaba mai multi, dar nimeni nu raspunde. Si eu sint curios. Hehehe, sti ce a facut curiozitatea cu pisica??? In alta ordine de ideei, nr. cu probe in capat=scutire de impozit. Cum se obtin, se pot gasi informatii pe site-ul politiei la capitolul inmatriculari auto. Intreabal pe gogu', te lamuresta imediat :grin:[/quote:3x6kqz8v] Numerele de probe se elibereaza de catre Politia Circulatiei si pot fi aplicate oricariu atuovehicul inmatriculabil in romania apartinand unei firme pentru 3 cazuri: -fabricant de autovehicule -carosier autorizat -vanzator autorizat de autovehicule Numerele de Probe nu te scutesc de nici un impozit(autovehiculele apartin unei firme si automat se declara la impozite si taxe in termn de 30 de zile) si nici de alte dari(ba chiar are cea mai scumpa asigurare RCA) Astfel ne numere se folosesc in toata Europa insa metodologia de obtinere este relativ greoaie(la noi),in sensul ca trebuie sa faci dovada ca intradevar te ocupi de asa ceva.Oricum trebuie sa respecti o gramada de conditii relativ greu de indeplinit! Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Re: Proiect M461 http://www.prefecturabrasov.ro/pNumere-de-inmatriculare-pentru-probe_134.php Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Proiect M461 Numerele de Probe nu te scutesc de nici un impozit(autovehiculele apartin unei firme si automat se declara la impozite si taxe in termn de 30 de zile) si nici de alte dari(ba chiar are cea mai scumpa asigurare RCA) Nr. de probe se elibereaza pentru vehicule si remorci, in urmatoarele conditii : a) in vederea omologarii daca inca nu e omologat, practic nu exista, asa ca sunt curios cum platesti impozit pe nimic; cind te declari platitor de impozit, trebuie sa prezinti copie dupa cartea de identitate a autovehiculului, document care nu exista inainte de omologare b) pentru autosasiurile care efectueaza deplasari de la unitatile constructoare la cele care le caroseazaastea sunt semifabricate, pe cale de a ajunge produse finite; in nici o tara din lume nu se plateste impozit pt. un semifabricat c) la solicitarea persoanelor juridice care au ca obiect de activitate fabricarea, asamblarea, carosarea sau incercarea autovehiculelor sau a remorcilordin nou este vorba de semifabricate si produse finite pe care eu nu stiu sa se plateasca vreun impozit; a nu se confunda fabricarea/asamblarea/carosarea/incercarea autovehiculelor cu DETINEREA d) la solicitarea persoanelor juridice care comercializeaza in vederea probelor solicitate de clienti, care detin spatiu special amenajat pentru expunerea vehiculelor si au un volum mediu de vanzari de cel putin 10 vehicule pe luna in ultimele 6 lunidaca ar fi asa cum spui, toti dealeri de masini ar fi obligati sa plateasca impozite pe masinile din showroom care ies in teste cu clienti si pe care se pun numerele astea de probe; nu am auzit de asa ceva Daca ai alte informatii, te rog sa ni le impartasesti si noua, nu de alta, dar poate s-au amendat reglementarile in vigoare si asa aflam si noi noutatile. Merci anticipat. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Septembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Proiect M461 Update http://i732.photobucket.com/albums/ww328/johanna_vonr/IM000986.jpg http://i732.photobucket.com/albums/ww328/johanna_vonr/IM000027.jpg Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Proiect M461 Ca si fan M461 am si eu o intrebare: Cat a costat acest proiect? Masina, piese, accesorii, manopera ... tot. 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Proiect M461 baza a fost un m de armata fara cardane fara motor si cu multe alte lipsuri fara grup spate in schimb tabla perfecta 1500 eur un mitsu shogun complet lovit putin (motor curat cre a necesitat doar curele distrib si agregate + ceva simeringuri ) 1900 eur vopsea , grund .oxigen , electrozi, smirghel ...1001 de maruntisuri la care costa mai mult drumurile sau "geana" 500 eur 2 trolii t-max + 2baterii tractiune + generator suplimentar 10 kw 150 ah 2500 eur 5 anv silverstone mt 117 33x10.5x15 (EXTREM) 1400eur 5 anv cooper 32x11.5x15 ( M+S ) 800 eur frine disc spate / fata ( cu solutie constructiva de pe topicul daddy ims cu multumiri ) 500 eur telescoape extinse spate compa 60 eur statie radio 150 eur + multa amabilitate din partea batrineilor de la cuca, moraresti , horezu + suportul mai multor prieteni care au incurajat cu sfaturi proiectul si ce este cel mai important munca nemijlocita a 3 oameni foarte buni ( pasionati dar platiti bine asa cum merita )+coordonator de proiect full time + un loc intr-un atelier service cu dotare peste medie timp de aproximativ 3 luni ( am avut "prin curte " tabla neagra,tabla de aluminiu, capete de cardan pentru ca ele sunt taiate si refacute de 2...3 ori apoi rupte dupa probe si iar refacute, foi de arc muulte si bride de arc probate pina cind puntile au vrut sa se incruciseze cit de cit acceptabil, am avut tego ,prelata, suruburi etc ... ) Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: Proiect M461 :1 :1 :1 Super frumos si reusit...bravo, se vede ca in afara de bani s-a investit mult suflet in proiectul asta. Felicitari!! :h5 Apropo...o intrebare. Ce sistem de incalzire ati pus? Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: Proiect M461 Am vazut masina... este o bijuterie. :bravo :1 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Octombrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Proiect M461 aeroterma completa de la mitsubishi (cea care incalzeste zona din spate si este mica ca gabarit). acum ca tot veni vorba toti cei care am participat la proiect suntem mindri ca masina a trecut finish-ul la CUPA KAMIKAZE in conditiile in care au participat 41 de masini si au terminat doar 16...sincer noi impreuna cu celelalte echipaje din valcea am vrut sa plecam acasa in momentul in care am vazut cum arata parcarea la sosirea noastra... am fost impresionati de felul in care au fost pregatite toate echipajele participante,de frumusetea si dificultatea traseului, de atmosfera. multumiri tuturor prietenilor cu care ne-am cunoscut acolo! multumiri inca odata Corb44 si Kamikaze Team! http://i732.photobucket.com/albums/ww328/johanna_vonr/IM000359.jpg http://i732.photobucket.com/albums/ww328/johanna_vonr/IM000366.jpg Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Proiect M461 Felicitari :1 Prima data, am cunoscut masina si pe cei ce o insufetesc, iar acum am descoperit si topicul ! :1 Si o poza, asa cum ii sta bine unui OFF-Roader cu stil, LA START......... :h5 LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Proiect M461 :1 si inca o data :1 Consider ca a fost un proiect in care s-a pus foarte mult suflet si rezultatul final se vede din plin.Sincere aprecieri si sa te bucuri de produsul realizat. :bravo Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Proiect M461 Felicitari, Jo! Ati fost beton! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: Proiect M461 :1 . Domnu Gabi pentru munca depusa , un proiect cu adevarat superb ... Asteptam si celelalte proiecte finalizate ... '' M 461 for EXTREM '' ... Intre timp M461 are si 3 participari la Cupa Kamikaze , Covasna si Impotmoliada .... BAFTA si la cat mai multe .... PS : sa vedem blocantul spate cum functioneaza .... :10 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate