Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

salut gasca de nebuni !

adi4x4

Postări Recomandate

Buna la toata lumea

Citesc de ceva vreme posturile voastra, m-am decis sa ma inscriu si ca user in forum.

Din pacate, din cauza crizei nu mai sunt proprietar de masina 4x4. Am avut un SUV mic, Honda CR-V din 2000. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu modelul, aduce un pic cu Freelander 1 sau Subaru Forester. Este masina cu caroserie autoportanta, transmisie 4x4 permanenta, se cupleaza singura cand are nevoie. Nu are veleitati mari de offroad, este pentru oras si drumuri neasfaltate usoare.

Fiabilitate deosebita, spatiu interior mare, cam gurmanda ... Am pus GPL pe ea, am mers cam 50.000 km pana sa o vand. Am fost foarte multumit de masina. Cand o sa am timp am sa adaug o poza la avatar.

Pentru moment am un Clio Mk1 din 1998, sunt multumit de ea - pentru ce este construita este super. Nu am foarte mult loc inauntru (am 1,90 si 125 kg) - dar ma descurc, masina are scaune de Megane ajustabile pe inaltime.

Intentionez sa imi cumpar - sper anul asta - un Suzuki Vitara 1995-1996 (are airbag), 5 usi, benzina. Motor 1,6 sau 2 litri depinde de taxa.

Am o dragoste mai veche pentru Vitara. Imi plac mai ales modelele visinii.

O a doua optiune este Terrano cu 7 locuri. Am doi copii plus inca o familie, ne cam adunam la drum ...

Patrolul iar imi place iar foarte mult, dar e mai scump si se pare si mai costisitor la piese, modificari. Un avantaj mare la el mi se pare faptul ca si el are posbilitate de 7 locuri.

Cam asta este. Bine v-am gasit, abia astept sa am masina sa ies la noroi cu voi. Pana atunci poate vin ca copilot, cine stie. Am doctorat in gratare si kilometri de carnati, mici si ceafa de porc la bord. :x

deocamdata 4x2, dupa criza speram 4x4 ...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: salut gasca de nebuni !

Saluatare si :W . Poti sa incerci siu un Mitsu..cum am eu..tot cu 7 locuri, excelent

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Sa traiesti, tzacanitule :ha: :ha: :ha: ! No servus si bine ai venit! :hi

big daddy, sa stii ca balesc dupa masina ta, daca avea 7 locuri era ideala pt subsemnatul.

La silueta suntem asemanatori :h5 by the way ....

Link spre comentariu

PATROLATOR zice:

:W in :cl

@ Patrolator

Imi place mult ce ai facut cu masina, si mai ales cum ai facut-o.

Se vede ceva influienta nemteasca in abordarea problemelor.

Felicitari pentru masina. :bravo

Apropo, am si eu o pustoaica, mai mica nitel, are aproape 9 ani.

Link spre comentariu

Saluatare si :W . Poti sa incerci siu un Mitsu..cum am eu..tot cu 7 locuri, excelent

@ NeRv1

Am condus o tarla de masini (inclusiv Jaguar, Porche Cayenne, si Lamborghini - chiar daca a fost o tura scurta, dar se pune :grin: ) dar spre rusinea mea habar nu am de Mitsubishi, nici macar pasager nu am fost.

Link spre comentariu

:W

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare