omoroka Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Gps Software & Stuff Salut tuturor Am si eu o intrebare Exista soft de navigatie GPS 3D off-road, adica ceva care sa-ti arate ce ai in jur cand esti afara? Daca da poate ma ajutati si pe mine cu asa ceva care sa mearga pe wm 6.5 la o rezolutie de 480/800 Din cate am vazut eu ultima versiune de GPS Tuner ar sti sa faca asta impreuna cu hartile lor atlas. Inca nu am vazut cum lucreaza pt ca nu folosesc ultima lor versiune dar puteti studia si voi problema pe situl lor: http://www.gpstuner.com Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Gps Software & Stuff [quote name= un program in care puteti face road-book-uri.Se lucreaza destul de usor cu el,insa inca ma documentez sa vad care e treaba ca habar nu am ce trebuie scris pe acolo. Download: RBEditorSetup_2.4.2_build1.exe - 13.8 Mb Poti sa ma ajuti? Am incercat de 5 ori sa descarc RBEditor si nu vrea, spune ca este "file corupted".... Pot sa-l iau din alta patre? sau este ceva ce-mi scapa mie? most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Gps Software & Stuff Stie cineva sa instaleze pe un mio moov 500 igo2008 ? Eu am incercat sa il deblochez si sa dus placa de baza, nu stiu daca din vina mea sau din cauza lui, noroc cu garantia. Eu nu prea mai vreau sa mai umblu prin el ca nu stiu si nu vreau sa ii mai fac ceva.:hl:tk Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Gps Software & Stuff Poti sa ma ajuti? Am incercat de 5 ori sa descarc RBEditor si nu vrea, spune ca este "file corupted".... Pot sa-l iau din alta patre? sau este ceva ce-mi scapa mie? Pot sa ti-l trimit pe messenger,dar eu l-am descarcat acum 2 minute de acolo si merge... Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxel4you Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Gps Software & Stuff Am nevoie de harta Garmin XT : 284 City Navigator EU 2008 NT , poate stie cineva vreun link de unde se poate descarca . Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Gps Software & Stuff Ti-am dat link pe pm. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Gps Software & Stuff Ndrive a folosit cineva? Eu tot incerc sa il pun pe un windows mobile 5 dar nu gasesc crack. TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Gps Software & Stuff Eu vreau sa stiu daca cineva a gasit sau folosit vre-un soft GPS de offroad pentru iPhone. De cand pe piata nu prea se mai gasesc PDA-uri performante fara telefon am inceput sa cochetez cu ideea la un iPhone. Pe iTunes am gasit ceva software foarte convenabil ca pret insa nu si review-uri despre ele ca sa-mi dau seama cat de performante sunt. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate