badboy Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 gasiti tot ce va trebe aici tot timpul actualizat iar aici un manual pt iGo8 daca topicul e in afara regulamentului , rog un moderator sa-l stearga , mersi mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: iGo8 pentru WM6.1 Eu vad ca sunt harti,cladiri dar nu vad soft-ul si chiar ma intereseaza ca am formatat HTC-ul si am pierdut versiunea de iGO care functiona. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badboy Postat Iunie 5, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: iGo8 pentru WM6.1 sorry , softul aici de ce nu-ti pui Garmin pe HTC , harta Europei 2009 + ROAD2008 si ai o bijuterie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: iGo8 pentru WM6.1 Garmin e instalat :) imi mai trebuie doar R.O.A.D 2008 pe care nu l-am gasit inca.Harta Europei nu imi trebuie pentru ca telefonul il folosesc numai ocazional,are ecranul prea mic. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badboy Postat Iunie 5, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: iGo8 pentru WM6.1 avem de toate si ROAD2008 , dar , nu stiu daca am voie sa o pun aici la vedere , am vazut ca la toate competitiile de offroad se cere Garmin si mi sa nu fie un partener oficial sau vre-un sponzor. daca @Max sau vre-un moderator zice ca-i OK , o pun fara probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: iGo8 pentru WM6.1 Zi mi un pic pentru nokia e 71 ai ceva? I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badboy Postat Iunie 5, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: iGo8 pentru WM6.1 Zi mi un pic pentru nokia e 71 ai ceva? Da , poti sa pui linistit Garmin pe el . Si eu am Garmin pe un N95 si un N96 cu acelasi Symbian S60 v3 , ca si al tau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: iGo8 pentru WM6.1 salut , as vrea sa explicati si pentru deastia mai nestiutori cum sta treaba cu chestia asta , eu am un E51 , pot instala ceva pe el si daca da cum? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: iGo8 pentru WM6.1 E Symbian 9.2 E51 dar nu are Gps integrat,ar trebui sa instalezi Garmin,sa iti cumperi un receiver Gps Bluetooth si o sa mearga. Instalarea e simpla,iei soft-ul si il instalezi cu Nokia PC Suite pe telefon,roaga-l pe badboy sa-ti trimita un pm cu el. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badboy Postat Iunie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: iGo8 pentru WM6.1 salut , as vrea sa explicati si pentru deastia mai nestiutori cum sta treaba cu chestia asta , eu am un E51 , pot instala ceva pe el si daca da cum? Pentru telefoanele care functioneaza cu Symbian S60 , gen Nokia , Samsung , cu sau fara GPS integrat , exista citeva programe de navigatie , cum ar fi Garmin Mobile , Tom Tom , Route66 sau Navigon. Pe Smartphone , care functioneaza cu Windows Mobile , poti sa folosesti toate programele de navigatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: iGo8 pentru WM6.1 Pe un Avmap Geosat2 se poate instala altceva decatprogramul original cu harta italiei? Nu ma pricep la softuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: iGo8 pentru WM6.1 Pe un Avmap Geosat2 se poate instala altceva decatprogramul original cu harta italiei? Nu ma pricep la softuri. Depinde ce sistem de operare ai pe el,banuiesc ca e un Windows CE,ai acces la fisierele de la soft-ul de navigatie?Ce soft e? Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: iGo8 pentru WM6.1 Are iesire mini usb dar n-am driverul usb pentru Avmap.Oricum nu prea ma pricep. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: iGo8 pentru WM6.1 Din cate am citit eu,are un sistem propriu de operare asa ca nu ai sanse sa-l modifici,ce poti sa faci este sa cauti harti pentru el http://www.avmap.it/index.php?swt=0204&ipr=3&pg=0 dar din cate vad eu nu are Romania. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: iGo8 pentru WM6.1 Din cate am citit eu,are un sistem propriu de operare asa ca nu ai sanse sa-l modifici,ce poti sa faci este sa cauti harti pentru el http://www.avmap.it/index.php?swt=0204&ipr=3&pg=0 dar din cate vad eu nu are Romania. Numai Romania nu e.Uite cum apare la descchidere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate