Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iGo8 pentru WM6.1

badboy

Postări Recomandate

Re: iGo8 pentru WM6.1

Garmin e instalat :) imi mai trebuie doar R.O.A.D 2008 pe care nu l-am gasit inca.Harta Europei nu imi trebuie pentru ca telefonul il folosesc numai ocazional,are ecranul prea mic.

Nu mai semnez.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

avem de toate si ROAD2008 , dar , nu stiu daca am voie sa o pun aici la vedere , am vazut ca la toate competitiile de offroad se cere Garmin si mi sa nu fie un partener oficial sau vre-un sponzor.

daca @Max sau vre-un moderator zice ca-i OK , o pun fara probleme.

Link spre comentariu

Zi mi un pic pentru nokia e 71 ai ceva?

Da , poti sa pui linistit Garmin pe el .

Si eu am Garmin pe un N95 si un N96 cu acelasi Symbian S60 v3 , ca si al tau.

Link spre comentariu

salut , as vrea sa explicati si pentru deastia mai nestiutori cum sta treaba cu chestia asta , eu am un E51 , pot instala ceva pe el si daca da cum?

Never stop exploring
Link spre comentariu

E Symbian 9.2 E51 dar nu are Gps integrat,ar trebui sa instalezi Garmin,sa iti cumperi un receiver Gps Bluetooth si o sa mearga.

Instalarea e simpla,iei soft-ul si il instalezi cu Nokia PC Suite pe telefon,roaga-l pe badboy sa-ti trimita un pm cu el.

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

salut , as vrea sa explicati si pentru deastia mai nestiutori cum sta treaba cu chestia asta , eu am un E51 , pot instala ceva pe el si daca da cum?

Pentru telefoanele care functioneaza cu Symbian S60 , gen Nokia , Samsung , cu sau fara GPS integrat , exista citeva programe de navigatie , cum ar fi Garmin Mobile , Tom Tom , Route66 sau Navigon.

Pe Smartphone , care functioneaza cu Windows Mobile , poti sa folosesti toate programele de navigatie.

Link spre comentariu

Pe un Avmap Geosat2 se poate instala altceva decatprogramul original cu harta italiei?

Nu ma pricep la softuri.

Depinde ce sistem de operare ai pe el,banuiesc ca e un Windows CE,ai acces la fisierele de la soft-ul de navigatie?Ce soft e?

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare