badboy Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 E editie mai veche 2000-2001 , dar cum in Romania nu s-au facut drumuri de 20 de ani incoace , eu zic ca-i actuala si chiar de viitor :ha: :ha: aici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: Harta Rutiera Romania Cu ce deschizi harta?La mine nu merge nici cu Picasa. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: Harta Rutiera Romania Eu am reusit cu Irfanview, si calcul nu e chiar nou. E buna, dar cam mare ca rezulutie pt folosit pe telefon. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: Harta Rutiera Romania Confirm,merge cu Irfan View. http://download.cnet.com/3001-2192_4-10 ... -IrfanView Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate