Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Padurea Bogatii 6 06 2009

Postări Recomandate

Re: Padurea Bogatii 6 06 2009

:ha: :ha: :ha: asa stii tu ca nu au mai fost stricaciuni....De la Bogata am venit pe pilot automat cu comanda vocala :ha: :ha: :ha: Marian era cu cablu de acceleratie in mana si eu comandam'' mai moale!,acu trage mai tare!" :banana :banana asa ca cele doua nissane s-au intalnit foarte repede din nou la Dan in curte... :ha: :ha:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru urmatoarea iesire in cautare de trasee voi fi mult mai pregatit mai ales ca am avut si unele mici probleme cu alimentarea de combustibil dar care sau rezolvat o parte pe drum cu un bidon de 5l si doua furtune pentru a putea :ooo ajunge in garaj apoi o lucrare mai elaborata :old pina la orele 23.30 si acum din nou la trasee :tr ,ceva poze :ft nu mai apar sau tineti lumea in suspans :ha: :ha: !!!

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

Vineri iesim din nou in cautare de trasee dar de data aceeasta cu ARTILERIA GREA =Nisan Patrol ( unimog ) plus Samurai ( zolameister ) ambele avind blocat fata si spate si sami lui ( @marius-turagmes ) pentru a prospecta si alte trasee de neuitat :tr

Offroad Team ARO

Link spre comentariu

Vizitator van

:bravo Super poze, bestial peisajul. Deja ma oftic ca nu am avut si eu sami gata.

Acum merge ca uns dupa ce i-am scimbat ferodourile de la ambreaj, un tampon de motor, si KIT-ul de la distributie.

Fie vreme buna , fie vreme rea la concurs noi nu vom sta .......

:10

Link spre comentariu

:bravo Super poze, bestial peisajul. Deja ma oftic ca nu am avut si eu sami gata.

Acum merge ca uns dupa ce i-am scimbat ferodourile de la ambreaj, un tampon de motor, si KIT-ul de la distributie.

haide "Van"cu noi in noroi... :ha: :ha: :ha:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Vizitator van

haide "Van"cu noi in noroi... :ha: :ha: :ha:

Ma roade sa vin dar vinerea am mult de lucru.

Link spre comentariu

SUPERRRR :h5 Uitativa pe BOGATA NAMOLOASA a postat @marius poze acolo si tot acolo se fac si inscrierile pentru PARTICIPARE :h5 !!!!

Offroad Team ARO

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Echipa de soc a ajuns acasa...cu masinile intregi....sau mai putin intregi :grin: .....Unimog a spart radiatorul....iar eu si doctorul ne-am pocnit scuturile de la rezervorul de carburant :grin: :grin: :grin: eu cel putin m-am despartit de-al meu :ha:

una peste alta a iesit un traseu bun :grin:

atasez cateva imagini......

SUPER iesire/SUPER peisaj/SUPER atmosfera/SUPER OAMENI!!!...Multumesc colegilor pentru oportunitate si rabdare. :cl

Miez poze, Marius!!! :)

Club 4X4 Brasov

Aller guten Dinge sind drei. Differenzialsperre.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare