adi4x4 Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Multumes tuturor, e placut sa fii bine primit. Ceea ce am admirat cel mai mult la voi este faptul ca reusiti - multi dintre voi cu bani nu foarte multi - sa faceti ceva ce va place cu adevarat, sa va urmariti un vis. Sporturile cu motor sunt in general prohibite, dar voi reusiti sa gasiti o cale accesibila spre ele. Ceva asemanator am mai vazut in Anglia, unde si cel mai amarat student care nu poate cheltui mai mult de cateva sute de lire pe un jaf (ca masina nu e ) tot gaseste un concurs unde sa participe cu fierotenia lui. Aia au un cult cu sporturile cu motor... Am invatat mult citind forumul acesta, deocamdata teorie - sper practica cat mai curand. Bravo tuturor :bravo deocamdata 4x2, dupa criza speram 4x4 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi4x4 Postat Iunie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: multumiri na ca am vrut sa pun reply si am apasat new topic scuze la moderatori deocamdata 4x2, dupa criza speram 4x4 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate