Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

intilniri in vara asta ?

craiova13abc

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: intilniri in vara asta ?

sa ma intorc sanatos din concediu si vreau sa vac o iesire. Nevasta nu vrea sa vina cu mine, stfel incat, va trebuii sa ma descurc. dar, poate o pacalesc si cand se vede in mijlocul padurii, nu mai are ce face, nu mai vorbeste cu mine vre-o 2 zile, dar, tr sa ii treaca. Ca doar is barba'su.

Am in calcul o iesire prin Petrosani, Pasul Vulcan, Novaci, Transalpina, Sebes. Si, in functie de timp si lovele..... Dar, totul la mine acum e legat de alte mici lucruri care imi pot ingreuna sau usura viitorul. Nu atat al meu, cat al familiei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In perioada 26-29 iunie o sa fiu la cabana Petrimanu.ro

Intentionez sa fac ocolul lacului Petrimanu ( Polovraci - Ranca- Transalpina-Seaua Stefanu - Strtegic - Rudareasa - Ciunget si inapoi la cabana pt un pastrav :shrk si :x ) sambata sau duminica

E amatori ? :W

Sunt bineveniti si cei cu masini de teren sa ne scoata din...... :t

0744851058 si trak-uri din zona la http://web.clicknet.ro/4x4

73 de Sorin / YO3DLW

www.4x4yo.ro

Link spre comentariu

Si eu tot Pasul Valcan il planuiam. Din Bumbesti Jiu - Schela - Valcan, va rog sa-mi dati de stire daca e practicabil drumul si in ce stare e. Ma pot intoarce pe Lupeni - Campu lui Neag - Cheile Sohodolului - Targu Jiu? Cum e drumul?

Si inca una: cine stie traseul Transalpina, pot iesi la Sugag catre Poiana Sibiului - Saliste - Sibiu? Sa nu mai urc pe asfalt pana la Sebes...

Multumesc,

Iulian

Link spre comentariu

Cam devreme sa parasesc Transalpina pe Valea Frumoasei, nu? Mai sunt lucruri de vazut pana la Sugag, cred. Intreb, pentru ca n-am mai fost. Ca si dificultate cum e? Deoarece in formatie foarte probabil va fi si un Logan MCV. Se va descurca?

Eu vin dinspre Ranca. Prima noapte intentionez sa campez la cort in Polovragi. Aveti alte sugestii?

Link spre comentariu

si daca o iei pe la rozdesti la stinga si daca mergi drept pe riu sadului drumul este la fel poate cobori un logan dar mai incet drumul se merita zona este faina ai un baraj de vazut o cascada si sate foarte frumoase eu as propune sa campati la obirsia lotrului

cind plecati?

in iulie as vrea sa fac si eu cam acelas traseu

<<cretu >>tu cind vrei sa o pacalesti ca as vrea sa incerc si eu dupa 15 iulie?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare