Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie DEFENDER 110 200TDI, 1993...

Vizitator Ichim Florin

Postări Recomandate

Vizitator Ichim Florin

Am gasit pe http://www.autotrader.co.uk un DEFENDER 110 200 TDI, 1993, 10 locuri, aproximativ 100.000 mile, care-mi place, pe la 2500 lire. Rog cunoscatorii sa ma informeze despre acest model, daca merita achizitionat doar dinpunct de vedere constructiv, urmand a fi folosit doar in afara drumurilor publice, localitatilor. Bune si rele despre motorizare, transmisie, sasiu, instalatie electrica, fiabilitate si performante.

Traseele pe care le vizez sunt de munte, cu problemele lor specifice. M-am orientat la acest model pentru ca este mai usor dar cu un numar mare de locuri, comparativ cu Patrolul, de exemplu, care-mi place dar este mult mai greu.

Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Despre DEFENDER 110 200TDI, 1993...

In primul rand cele 10 locuri: 10 cu cel de peste cutia de viteze ? cu B-ul poti avea maxim 9, cu al soferului. Din punct de vedere constructiv, e ok. DAR, vei avea probleme pe timp rece cu incalzirea, iar postul de pilotaj e incomod. Masina nu este cu mult mai usoara ca un patrol, dar este mult mai ieftina. Depinde ce drumuri vrei sa abordezi cu ea. Modelul lung nu te avantajeaza pe un teren mai putin accesibil, dar daca vrei sa plimbi familia sau prietenii sau clientii pe drumuri forestiere, la banii astia merge.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Vizitator Ichim Florin

In primul rand cele 10 locuri: 10 cu cel de peste cutia de viteze ? cu B-ul poti avea maxim 9, cu al soferului. Din punct de vedere constructiv, e ok. DAR, vei avea probleme pe timp rece cu incalzirea, iar postul de pilotaj e incomod. Masina nu este cu mult mai usoara ca un patrol, dar este mult mai ieftina. Depinde ce drumuri vrei sa abordezi cu ea. Modelul lung nu te avantajeaza pe un teren mai putin accesibil, dar daca vrei sa plimbi familia sau prietenii sau clientii pe drumuri forestiere, la banii astia merge.

Nu circul prin localitati, deci nu ma afecteaza numarul de locuri. Drumurile pe care le fac sunt destul de grele, mai ales cand ploua. Apropo modelul asta vreun blocabil?

Link spre comentariu

Vizitator Ichim Florin

Cutia de transfer are un diferential blocabil in componenta, si atat.

Daca nici macar LSD nu are pe spate, s-ar putea sa nu mai pot aborda pantele pe care le urc acum cu Terrano I (cu LSD). Ups!

Cutia de transfer are un diferential blocabil in componenta, si atat.
Link spre comentariu

Vizitator Ichim Florin

terrano avea nevoie de LSD. Defender-ul nu. Daca estetic arata bine, merita banii. Am spus estetic, deoarece parta mecanica o rezolvi mai ieftin.

Da. Estetic arata bine. Tabla dreapta. Tinuta dreapta. Portbagaj deasupra. Ce se vade-n poze.

Din cate inteleg eu de la dumneavoastra, Defenderul nu are nevoie de blocabile? De ce? Cum face fata in teren?

Iar intretinerea este mai ieftina ca la japoneze? Incepe sa ma intereseze.

Dar, va rog, lamuriti-ma de ce nu ar avea nevoie de LSD sau alt tip de blocabil.

Link spre comentariu

terrano avea nevoie de LSD. Defender-ul nu. Daca estetic arata bine, merita banii. Am spus estetic, deoarece parta mecanica o rezolvi mai ieftin.

Da. Estetic arata bine. Tabla dreapta. Tinuta dreapta. Portbagaj deasupra. Ce se vade-n poze.

Din cate inteleg eu de la dumneavoastra, Defenderul nu are nevoie de blocabile? De ce? Cum face fata in teren?

Iar intretinerea este mai ieftina ca la japoneze? Incepe sa ma intereseze.

Dar, va rog, lamuriti-ma de ce nu ar avea nevoie de LSD sau alt tip de blocabil.

Defenderul, cum s-a mai spus, are un blocant central."Cum face fata in teren?" De aici, rugamintea este de a citi tot ce s-a mai scris despre aceasta masina si pe acest forum, si pe orice forum de 4x4. Masina este o legenda. Ai suficiente materiale, articole, care sa-ti raspunda la ceea ce incepe sa te intereseze.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• 4 ani mai târziu...

No, ai luat-o? Cum arata?

........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr

... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5

Link spre comentariu

No, ai luat-o? Cum arata?

Topicul este vechi de 4 ani. Userul respectiv nu mai este pe forum.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare