windwalker Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 AM OCAZIA DE A ACHIZITIONA O TOYOTA 4 RUNNER 2.5 D LA 274 000. KM SI AS VREA SA AFLU CAT MAI MULTE DESPRE ACEASTA MASINA....FIABILITATE ,SISTEM 4X4 SAU ALTE CHICITE SAU ATUURI.... VA MULTUMESC MULT. :cl Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic. Phillips Brooks Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: 4RUNNER Buna ziua si tie :W :rules Cum ar fi sa nu mai scrii cu majuscule ? Cum ar fi sa ne spui pe scurt cine esti? Cum ar fi sa nu ai doua posturi identice ? Ca si raspuns 4runner este ~OK daca nu vrei sa o duci la extrem.Este un pic sanctionata de puterea mica a motorului ,dar cu timpul poti sa-i pui un 3l de 125 cai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
windwalker Postat Iunie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: 4RUNNER multumesc mult pt. sfat. mai astept indrumari si alte sfaturi ,,precum si opin :cl i referitoare la km si fiabilitate Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic. Phillips Brooks Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: 4RUNNER de prezentat tot nu te prezinti??? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
windwalker Postat Iunie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: 4RUNNER Imi cer scuze.. :) Serban ma numesc si sunt Bistritean... prima experienta cu o masina de teren am avuto cu un Defender a unui verisor si ma cam prins rau .. binenteles ca eu imi doresc ceva mai accesibil (ieftin) pt. mine si ceva care sa folosesc si aproape zi de zi ....deci o toyota :cl :x Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic. Phillips Brooks Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: 4RUNNER Imi cer scuze.. :) Serban ma numesc si sunt Bistritean... prima experienta cu o masina de teren am avuto cu un Defender a unui verisor si ma cam prins rau .. binenteles ca eu imi doresc ceva mai accesibil (ieftin) pt. mine si ceva care sa folosesc si aproape zi de zi ....deci o toyota :cl :x :rules :rules :rules man...te prezinti frumusel la sectiunea de prezentare a membrilor ce e asa greu la prezentarea asta? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: 4RUNNER Masinile sunt ok. Nu te speria de kilometraj. Daca vechii proprietari au avut grija de masina, merge mult si bine. Dezavantajul ei este faptul ca nu are punte rigida pe fata si esti limitat la inaltara din cauza asta. Dar sunt solutii si pt asta pana la urma. :grin: In rest...e Toyota...nu sunt multe de reprosat. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
windwalker Postat Iunie 10, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: 4RUNNER multumesc mult ...am un prieten ce a adus acuma in tara un landcruser din 90 , frate merge nebuneste masina ,trage de rupe pamantul e super beton ....doar ca e scurta si no bagaje placi snowbord si prieteni intra cam greu... dar rezolvam problema cu 4runnerul... acum mai luam niste sfaturi asteptam un pic si vom vedea... ce stiti de noua metoda de inmatriculat de la anul..?. cea cu impozit anual.!! . ca acuma mar rupe sa inmatriculez 4runnerul.. :cl Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic. Phillips Brooks Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: 4RUNNER Masinile sunt ok. Nu te speria de kilometraj. Daca vechii proprietari au avut grija de masina, merge mult si bine. Dezavantajul ei este faptul ca nu are punte rigida pe fata si esti limitat la inaltara din cauza asta. Dar sunt solutii si pt asta pana la urma. :grin: In rest...e Toyota...nu sunt multe de reprosat. :grin: motorul 2.4 este fiabil? am tot citit ca ar crapa destul de repede. Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: 4RUNNER motorul 2.4 este fiabil? am tot citit ca ar crapa destul de repede. Daca mergi fara ulei si fara lichid de racire, poate crapa, dar in rest nici o sansa -2,5 si mai ales 2LT este un motor super rezistent. Atentie insa, la Turbina, nu prea merge fortata, sa dea mai mult, asta crapa. Intradevar, pt 4Runner motoarele cele mai nimerite sunt cele de 3 litri, V6 pe benzina cu 140 cp sau , 3,0l diesel cu 115-125 cp. Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
windwalker Postat Iunie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: 4RUNNER deci nu as face o afacere proasta.???.. daca iau runnerul 2.5 d Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic. Phillips Brooks Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: 4RUNNER deci nu as face o afacere proasta.???.. daca iau runnerul 2.5 d Daca poti i-al de 3.0 L , are totusi ceva caluti in plus fata de 2,5 si nu-s de lepadat Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate