daniel66 Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Am intrat in posesia unui astefel de mecanism ,dar din pacate nu si a schemei de montare. daca ma poate ajuta cineva orice sfat este binevenit multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: BOOST CONTROLER pt y60 . Manual boost controler? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: BOOST CONTROLER pt y60 . :off :ha: Mah baieti, voi vorbiti de Controlat Bustu`? :ha: :ha: Normal ca e Manual Bust, ce e vaca? :top :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: BOOST CONTROLER pt y60 . @daniel66..........mei omule cu atatea modificari te sui cu ea pe pereti.... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: BOOST CONTROLER pt y60 . Incearca pe http://en.wikipedia.org/wiki/Boost_controller si pe http://www.google.ro/imgres?imgurl=http ... 8&ct=image , al doilea iti arata si cum vine montat pe un nissan, din pacate nu pe un patrol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Iunie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: BOOST CONTROLER pt y60 . multumesc pt ajutor ,o sa ma apuc de lucru ,mai i mi trebuie ceasul de presiune, si sper ca si rezultatul sa fie cel dorit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Iunie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: BOOST CONTROLER pt y60 . pt fratele goganu , cu mecanismu asta sper sa nu ramin impotmolit asa cum a ramas toyota aceea pe care ai recuperat o tu spre uimirea tuturor. :h5 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: BOOST CONTROLER pt y60 . Adunate de pe net: "Boost controller manual sau regulator de presiune turbo manual, regleaza presiunea in admisie produsa de turbina sau de compresor. Este un element universal destinat masinilor echipate cu turbina sau compresor mecanic." "- kit complet universal pentru orice motor turbo - reducere temperatura in admisie cu 50-250 grade - reduce temperatura aerului in cilindru cu 300+ grade - crestere a puterii cu 15% - mareste cifra octanica a combustibilului cu 25%" consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: BOOST CONTROLER pt y60 . @daniel66.........fratele meu sper sa trec pe la tine prin targu jiu cat de curand :h5 ......si ref la toyote de acum incolo nu mai au cum sa ramana pt ca s-a inventat TOYOLIUL........ :ha: :ha: :ha: .........sorry de micul off topic.......... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: BOOST CONTROLER pt y60 . Definitia e corecta, e un disp de reglare a depresiunii ce actioneaza westgate-ul tubinei. In acest fel turbina incepe si baga ca nebuna pt ca pragul de protectie la suprasarcina e impins in sus de boost. Ceasul e numai ca sa monitorizezi presiunea din galeria de admisie. - nu reduce temperatura in admisie!!! Dimpotriva. Cresterea presiunii livrate de turbo inseamna supracomprimarea aerului (de la 04 pana la maaax 1 atm) si deci + caldura generata - nu reduce temp aerului in cilindru!!! Dimpotriva - nu mareste cifra octanica a combustibilului ! Efectul suprapresiunii aerului in admisie IMPUNE utilizarea unor benzine cu cifra octanica superioara. Altfel incep predetonatiile si masina face ca o Dacie cu avansul reglat incorect . Dar cifra octanica superioara nu inseamna mai multa putere !!!! Cifra octanica e un avantaj numai in cazul cand: - maresti raportul de compresie al motorului si de aici rezulta clar o crestere de putere - montezi un intercooler ca sa racesti aerul de amisie in motor, in felul asta crescand gradul de umplere al cilindrului . Mai mult amestc inseamna explozie mai mare si deci mai mult power !!! Din ce imi dau seama, prezentarea gasita e exact genul de informatii vehiculate pe net, chestii bagate la gramada ,talmes-bambes ! :ha: ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Iunie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: BOOST CONTROLER pt y60 . @daniel66.........fratele meu sper sa trec pe la tine prin targu jiu cat de curand :h5 ......si ref la toyote de acum incolo nu mai au cum sa ramana pt ca s-a inventat TOYOLIUL........ :ha: :ha: :ha: .........sorry de micul off topic.......... :h5 te astept cu placere frate gogane oricind la orice ora esti bine primit. multumesc luigi pt detaliere sper sa reusesc sa l montez si sa am parte si de ceva randament momentan astept dupa ceasul indicator presiune turbo va tin la curent cu desfasurarea evenimentelor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Re: BOOST CONTROLER pt y60 . Luigi, se prea poate sa ai dreptate! Clar ai un milion de ani lumina de cunostinte in plus fata de noi prin prisma meseriei si a experientei acumulate de-a lungul anilor! :hi Foarte interesant ce spui, dar este util un astfel de dispozitiv pe masina in conditiile in care solicita anumite parti constructive ale masinii? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Re: BOOST CONTROLER pt y60 . Luigi, se prea poate sa ai dreptate! Clar ai un milion de ani lumina de cunostinte in plus fata de noi prin prisma meseriei si a experientei acumulate de-a lungul anilor! :hi Foarte interesant ce spui, dar este util un astfel de dispozitiv pe masina in conditiile in care solicita anumite parti constructive ale masinii?[/quot pt fiecare motor performantele reprezinta un compromis vis-a-vis de durata lui de viata. Daca accepti sa-i scurtezi durata lui de viata motorul respectiv poate presta la nivel inalt, altfel spus, eu pot sa scot 400CP din motorul tau de 2,8TD dar el nu va mai merge 400.000km ! Boost-ul reprezinta ceva in sensul asta, adica deplasezi spre sus pragul decuplarii de siguranta a turbinei. Eu am umblat cativa ani cu westgate-ul inchis complet, nu am avut belele dar daca nu ai masura la talpa de la pantofi........poti sparge motorul ! Boost reprezinta un nivei inferior de "dopaj" fata de a bloka complet westgate, deci ceva protectie ar exista! Ce nu vad eu in schema e supapa de blow off custom! Ca geaba baji aer in turbo-suprafortzaj in admisie daca ti-l da afara pe la blow off-ul standard al masinii ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Re: BOOST CONTROLER pt y60 . Pe de alta parte existenta unui boost nu necesita si montarea obligatorie a unui intercooler foarte potent asta in cazul in care nu exista? Ma gandesc ca acolo se creeaza niste temperaturi uriase ... la limita ... Si as mai avea o dilema ... Ce e recomandat sa ai in primul rand la masina ? Rapoarte mai mari sau putere motor mai mare? :x :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: BOOST CONTROLER pt y60 . Luigi, se prea poate sa ai dreptate! Clar ai un milion de ani lumina de cunostinte in plus fata de noi prin prisma meseriei si a experientei acumulate de-a lungul anilor! :hi Foarte interesant ce spui, dar este util un astfel de dispozitiv pe masina in conditiile in care solicita anumite parti constructive ale masinii?[/quot pt fiecare motor performantele reprezinta un compromis vis-a-vis de durata lui de viata. Daca accepti sa-i scurtezi durata lui de viata motorul respectiv poate presta la nivel inalt, altfel spus, eu pot sa scot 400CP din motorul tau de 2,8TD dar el nu va mai merge 400.000km ! Boost-ul reprezinta ceva in sensul asta, adica deplasezi spre sus pragul decuplarii de siguranta a turbinei. Eu am umblat cativa ani cu westgate-ul inchis complet, nu am avut belele dar daca nu ai masura la talpa de la pantofi........poti sparge motorul ! Boost reprezinta un nivei inferior de "dopaj" fata de a bloka complet westgate, deci ceva protectie ar exista! Ce nu vad eu in schema e supapa de blow off custom! Ca geaba baji aer in turbo-suprafortzaj in admisie daca ti-l da afara pe la blow off-ul standard al masinii ! Intradevar fara un blow off custom nu prea face mare lucru. Eu am pus pe un motor o turbina custom + wastegate extern+ blow off -ul aferent. Ideea este ca a trebuit sa fac upgade-uri destul de serioase ale componentelor deja existente. In primul rand , la prima talpa mai serioasa, au plesnit furtunele. Scimbat furtunele stoc cu unele mai serioase. Urmarea...............a plesnit intercooler-ul. Schimbat intercooler-ul cu unul integral metalic. Urmarea.........au plesnit furtunele :ha: . Schimbat furtunele cu ......teava cu cleme. Urmarea.........s-a bulit injectia. Morala ar fi ca ar trebui sa te gandesti bine daca vrei sa te apuci de modificari, iar daca o faci , obligatoriu trebuie facuta cu simt de raspundere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: BOOST CONTROLER pt y60 . Pe de alta parte existenta unui boost nu necesita si montarea obligatorie a unui intercooler foarte potent asta in cazul in care nu exista? Ma gandesc ca acolo se creeaza niste temperaturi uriase ... la limita ... Si as mai avea o dilema ... Ce e recomandat sa ai in primul rand la masina ? Rapoarte mai mari sau putere motor mai mare? :x :grin: Dilema asta seamana cu cea formata de bodylift-versus-kit suspensie , raspunsul e acelasi , sunt doua chestii diferite care fac treburi diferite! Bine e sa le ai pe amandoua!!!!! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: BOOST CONTROLER pt y60 . Ce se mai aude de boost controler? Si pe prima pagina de ce se facea referire la cresterea cifrei octanice?nu este un motor diesel? Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: BOOST CONTROLER pt y60 . ........cresterea cifrei octanice?nu este un motor diesel? Octanice = benzina , cetanice = diesel. Aceeasi Marie, cu alta palarie.... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate