Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

doresc M pe care sa montez motor de peugeot

DXX

Postări Recomandate

Salutare tuturor si bine v-am gasit.

Sunt un aspirant posesor de IMS. Am ocazia sa achizitionez unul fara motor. Nu l-am vazut inca. Postez aici pentru ca e cam ce ma gindeam de anul trecut ca si motorizare. Am doua motoare de Peugeot de 2,5 TD de la o duba DAF, impreuna cu cutiile de rigoare.

Ma intereseaza in prima faza ce inseamna partea legala...... omologare inspectie tehnica, impozite etc. Daca cineva are timp sa ma lumineze.... as aprecia enorm. Ulterior as avea si ceva intrebari specifice pe parte de mecanica

Multumesc mult

DXX
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Proiect Mistretu'

Salutare tuturor si bine v-am gasit.

Sunt un aspirant posesor de IMS. Am ocazia sa achizitionez unul fara motor. Nu l-am vazut inca. Postez aici pentru ca e cam ce ma gindeam de anul trecut ca si motorizare. Am doua motoare de Peugeot de 2,5 TD de la o duba DAF, impreuna cu cutiile de rigoare.

Ma intereseaza in prima faza ce inseamna partea legala...... omologare inspectie tehnica, impozite etc. Daca cineva are timp sa ma lumineze.... as aprecia enorm. Ulterior as avea si ceva intrebari specifice pe parte de mecanica

Multumesc mult

bine ai venit

avem si o rubrica speciala de prezentare, unde te rog sa te prezinti...cam tot asa cum ai facut-o aici

acuma despre intrebarile tale

omologarea e din ce in ce mai grea, pentru ca birocratia creste de la o luna la alta

oferte de Muri sunt cu duiumul, si as zice ca daca nu te grabesti sa iei unul...o sa te uiti apoi cu jind, ca se dau toate pe la rematuri

omologarea cel mai bine si mai simplu o faci la un rar care a facut o asfel de omologare anterior

stiu ca la deva sa facut o astfel de omologare (nightbird ) dar probabil ca mai sunt si altii

nu stiu daca proprietarul proiectului mistretul a omologat acest motor

omologarea costa 650 ron , taxe de rar

din ce citesc pe forum, motorul de peugeot de 2.5td nu e nr 1 in preferintele posesorilor de M, asa ca, poate ca ar fi mai bine sa vinzi motoarele... si sa iai un M functional cum il vrei

de asemenea, nu stiu daca cutiile care le ai sunt cu 4x4 si mic si mare... caz in care e bine, daca nu... poti sa uiti de ele

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare