Vizitator motosebi Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 atunci cand plec de pe loc potin mai tare (uneori si cand plec incet)pocneste ceva pe spate si mai ales in mersu inapoi m-am gandit ca este grupu spate,da ce are prea slab sau prea strans astept o parere multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: ce pocneste pe spate cand plec de pe loc Sa speram ca este doar crucea de cardan :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: ce pocneste pe spate cand plec de pe loc cauze posibile -cruce cardan - diferential rupt (satelitii sau boltul central) - arc - jonctiune cardan cu canelut=ri uzate as verifica indeosebi arcul, prinderile si sa nu fie rupta o foaie forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: ce pocneste pe spate cand plec de pe loc La Samuraiul meu, pe fata, lipseau 3 din cele 4 bride care tin arcurile la un loc, asa ca la fiecare plecare si nu numai se rearanjau lamelele, tocmai cu un pocnet. Dupa ce am pus bride asa cum se cuvine si am rigidizat pachetul de lamele, pocnetul a disparut. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: ce pocneste pe spate cand plec de pe loc Ar mai putea fi si de la saboti ! Sa ramana cumva blocati si in momentul in care vrei sa misti masina sa se `dezlipeasca` de pe tambur ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: ce pocneste pe spate cand plec de pe loc Am patit-o si eu. La mine a fost datorita "urechii" de la o cruce cardanica, care incetul cu incetul si-a facut loc. Am mers pana a picat cu totul cardanul si apoi l-am schimbat. Acuma am o foaie de arc rupta pe dreapta spate si la fiecare plecare tot pocneste, insa mai incet ca inainte. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: ce pocneste pe spate cand plec de pe loc Joc in sateliti sau bolt in diferential sau cruce cardanica... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: ce pocneste pe spate cand plec de pe loc mai este posibi sa fie si discu stramb ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fane Jr Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: ce pocneste pe spate cand plec de pe loc Poate ai joc mare in grup ,adica joc mare intre pinionul de atac si coroana ,asta poate pocni mai ales cand dai inapoi sau e spart rulmentul de la pinionul de atac . Aro 243 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: ce pocneste pe spate cand plec de pe loc Poate ai joc mare in grup ,adica joc mare intre pinionul de atac si coroana ,asta poate pocni mai ales cand dai inapoi sau e spart rulmentul de la pinionul de atac . pote sa fie srit un dinte de pe pinionul de atac sau de pe coroana incearca sa opresti in momentu cand pocneste si sa dai cu spatele sa vezi ca masina sta pe loc Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator motosebi Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: ce pocneste pe spate cand plec de pe loc am rezolvat problema,se slabise puntea se poate inchide multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate