EMIL Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Salutare! Caut un copilot pasionat de off-road, cu experienta, pentru concursul de la Buzau! Cine este interesat rog sa ma contacteze pt a discuta eventualele detalii. Nr. de contact: 0744 56 16 22 Cu respect, Emil :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: Caut copilot pt Buzau ca sa ai sanse sa-si gasesti copilot pe net cred ca trebuie sa dai mai multe detalii despre experienta ta competitionala si despre masina si nivelul ei de echipare. parerea mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: Caut copilot pt Buzau Ionut, pe domnul Niculescu il cam stie lumea ca umbla si la prietenesti si la concursuri :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: Caut copilot pt Buzau Pai de domnu' Nicolescu am auzit pana si eu :grin: De EMIL nu auzisem :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Iunie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: Caut copilot pt Buzau In momentul de fata sunt cu Samuraiul la splinguit arcurile :grin: vreau sa mai decupez si aripile in asa fel incat rotile sa nu mai atinga. Ar mai fi o alta optiune, sa ies la Buzau cu Toyota, dar si aici mai am mici lucrari de terminat... Va salut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Caut copilot pt Buzau Dl Niculescu am vorbit cu ai nostrii la sedinta nu este nimeni care ar vrea sa vina. Imi parre rau :sr 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Iunie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Caut copilot pt Buzau Multumesc frumos, gata mi-am gasit copilot! :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate