adikamikaze Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Salut, caut copilot pentru Buzau, pentru detalii 0741200004 Adrian Floricescu (sauzuki samurai este masina cu care merg ) KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: co-pilot pentru Buzau Nu regretati daca mergeti cu el, locul 3 Bucovina, locul 3 Sibiu si cine stie Buzau :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: co-pilot pentru Buzau dak esti de acord, vorbim marti. nush dak reusesc sa imi iau liber de la job...sper sa aflu pana marti. dak gasesti altceva intre timp, no problem :h5 nu te las la greu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: co-pilot pentru Buzau daca dispuneam de ...dirty cash...veneam eu partenere...mai ales ca acuma posed know - how cu tine! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: co-pilot pentru Buzau daca dispuneam de ...dirty cash...veneam eu partenere...mai ales ca acuma posed know - how cu tine! pai daca lasi banii la lautari, nunti si botezuri.... Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate