adi200100 Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Buna ziua Am un Gps Magellan Meridian Platinum si nu prea stiu sa-l folosesc daca are cineva si e mai experimentat rog ceva informatii sau un numar de telefon. P.S Am reusit sa fac traseu la 2 iesiri si sa le pun pe Google Earth dar numai atat. :P Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Gps Magellan Meridian Platinum as dori si eu asa ceva ,poti sa mi dai ceva informatii e,de unde si cit a ajuns? multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Iunie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Gps Magellan Meridian Platinum Eu il am de la club (Speo Alpin) nu stiu cat a costat. Inca ma mai cert cu el...nu prea stiu sa-l folosesc. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate