sleek Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Am schimbat bara originala cu una Metallica:). Cea de plastic 'arata' destul de firava mai ales dupa ce am instalat troliu in ea. Bara noua de la AFN a venit cu suport de troliu cu tot (multumesc Alf-Dmax) si s-a portivit la fix cu T-max ew10000. A mai trebuit sa 'pilesc' un pic in ornamentul de la masca de plastic, ca sa incapa si maneta de ambreiaj a troliului pe pozitia free. Masina 's-a lasat' destul de mult dupa greutatea primita in bot (aprox 70-75 kg.. estimez, bara + troliu si suport troliu) si am mai ridicat-o putin din barele de torsiune... acuma sta in sus :grin: , adica drept:D cateva poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Bara fata AFN - D22 Frumos. Imi place foarte mult cum arata bara noua. Felicitari si spune-ne cat a costat distractia... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sleek Postat Iunie 14, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Bara fata AFN - D22 635 euro bara. + ceva munca pana am 'centrat-o' pe masina.... Proiectoarele sunt de la bara veche si se potrivesc exact. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Bara fata AFN - D22 arata superb foarte frumos lucrat, :1 Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Bara fata AFN - D22 :1 Ce mai urmeaza ??? :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Bara fata AFN - D22 Foarte misto :h5 , ma bucur ca te place :grin: Daca ai ridicat din bare de torsiune nu te uiti de sa fac geometrie rotilor :h5 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Bara fata AFN - D22 bun si pretul... pentru 200 e mai ca-s adapta o bara d-asta la patrol... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sleek Postat Iunie 15, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Bara fata AFN - D22 :1 Ce mai urmeaza ??? :h5 cred ca va urma un kit de ambreiaj nou dupa cate simt...de voie de nevoie, da poate mai tine asta ( are cam 100k, km). Altceva nu stiu daca mai merita sa adaug la caruta asta:) Alf: o sa fac si geometria la roti, tragea putin dreapta si inainte , acum parca mai putin dar tot trebuie facuta. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Bara fata AFN - D22 vad ca ai folosit deja troliu...ai scos o la ''pascut''? O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sleek Postat Iunie 15, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Bara fata AFN - D22 vad ca ai folosit deja troliu...ai scos o la ''pascut''? foarte putin l-am folosit deoarece masina asta nu ramane impotmolita pe asfalt :ha: L-am testat de cateva ori si e ok. De dat prin paduri si pe coclauri nu mai dau numai de nevoie... ... l-am folosit si intr-o situatie mai bizara... sa scot pomi (meri) batrani din pamant. In poza se vede ca era montat in bara de plastic. P.s. merii nu erau a mei, erau a lu' socru. Oricum tin sa mentionez ca s-au inlocuit cu altii tineri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lion_tm77 Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Bara fata+spate AFN de metal Si eu caut bara fata+spate AFN de metal pt.un Nissan Patrol Y60. Imi poate spune cineva unde as putea gasi si cam la ce pret? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: Bara fata AFN - D22 daca imi dai pe pm o adresa de mail iti trimit pozele si oferta AFN ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lion_tm77 Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Re: Bara fata AFN - D22 daca imi dai pe pm o adresa de mail iti trimit pozele si oferta AFN Iti este mesageria plina ii la fel ca si id-ul de aici lion_tm77 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Re: Bara fata AFN - D22 nu stiu ce se intampla, am sters toate mesajele din mesagerie dar tot degeaba..... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabin Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Bara fata AFN - D22 cu bara de plastic ce faci? a mea e praf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Bara fata AFN - D22 cu bara de plastic ce faci? a mea e praf E topic de peste 3 ani.....putin probabil sa o mai aiba.....da-i pm sau suna-l la numarul de pe link-ul de mai jos, desi si anuntul ala e de peste 2 ani, deci nu se stie nici daca numarul mai e valabil.... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53690-Vand-BFG-MT-235-70-16 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabin Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Bara fata AFN - D22 acum am vazut si eu data Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate