Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bara fata AFN - D22

sleek

Postări Recomandate

Am schimbat bara originala cu una Metallica:). Cea de plastic 'arata' destul de firava mai ales dupa ce am instalat troliu in ea.

Bara noua de la AFN a venit cu suport de troliu cu tot (multumesc Alf-Dmax) si s-a portivit la fix cu T-max ew10000.

A mai trebuit sa 'pilesc' un pic in ornamentul de la masca de plastic, ca sa incapa si maneta de ambreiaj a troliului pe pozitia free.

Masina 's-a lasat' destul de mult dupa greutatea primita in bot (aprox 70-75 kg.. estimez, bara + troliu si suport troliu) si am mai ridicat-o putin din barele de torsiune... acuma sta in sus :grin: , adica drept:D

cateva poze...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bara fata AFN - D22

Foarte misto :h5 , ma bucur ca te place :grin:

Daca ai ridicat din bare de torsiune nu te uiti de sa fac geometrie rotilor :h5

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

:1 Ce mai urmeaza ??? :h5

cred ca va urma un kit de ambreiaj nou dupa cate simt...de voie de nevoie, da poate mai tine asta ( are cam 100k, km).

Altceva nu stiu daca mai merita sa adaug la caruta asta:)

Alf: o sa fac si geometria la roti, tragea putin dreapta si inainte , acum parca mai putin dar tot trebuie facuta. :h5

Link spre comentariu

vad ca ai folosit deja troliu...ai scos o la ''pascut''?

foarte putin l-am folosit deoarece masina asta nu ramane impotmolita pe asfalt :ha:

L-am testat de cateva ori si e ok. De dat prin paduri si pe coclauri nu mai dau numai de nevoie...

... l-am folosit si intr-o situatie mai bizara... sa scot pomi (meri) batrani din pamant. In poza se vede ca era montat in bara de plastic.

P.s. merii nu erau a mei, erau a lu' socru. Oricum tin sa mentionez ca s-au inlocuit cu altii tineri.

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

cu bara de plastic ce faci?

a mea e praf

E topic de peste 3 ani.....putin probabil sa o mai aiba.....da-i pm sau suna-l la numarul de pe link-ul de mai jos, desi si anuntul ala e de peste 2 ani, deci nu se stie nici daca numarul mai e valabil....

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53690-Vand-BFG-MT-235-70-16

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare