Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

bine v-am gasit!

Postări Recomandate

Re: bine v-am gasit!

:W in :cl , inca un suzukar in lista :grin:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut din nou!

Cum era firesc sa mi se ceara poze cu "utilajul", am incercat inca din primul moment sa up-load-ez cateva poze! :) Din pacate nu prea reusesc. Mai incerc.

In orice caz, istoria Samuraiului meu e scurta si... zbuciumata... :) Saptamana trecuta inca asociam off-road-ul autentic exclusiv cu Landcruiser, Patrol sau Defender. Miercuri cautam cu totul altceva si, dintr-o eroare am dat peste Samurai. Nu auzisem in viata mea de asa ceva. Dupa modificari am dedus ca nu poate fi o masina fara ceva capacitati. Repet, asta era miercuri. In concluzie, sambata dimineata eram posesor de Samurai. Dragoste la prima vedere.

Din pacate, dupa primelle 2 ore de teren hard am reusit sa ii rup un tampon de la reductor. L-am legat frumos cu o sarma si a mai tinut 30 minute. Acum alerg sa improvizez ca in w-end am program!

Despre modificari - kit inaltare, rapoarte cutie modificate, releu alternator, bull-bar.

Urmeaza sa ii pun troliu si roll-bar.

Stie cineva - autoblocant se merita pe aceasta masina? Are rost?

De asemenea - pentru troliu - e nevoie de acumulator special? Cel de la care am luat masina mai are una pentru el si sustine ca functioneaza doar pe baza de releu alternator modificat. Apropo - m-am hotarat pentru un T-max EW 6500. Duce 2950 Kg.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

PS: sunt din Bucuresti dar am o casa la Provita de Sus, langa Breaza. E plin de dealuri cu trasee nebune. Daca exista prin zona amatori pentru noroaie sanatoase, ii astept cu mare placere in w-end-uri. Gratarul de dupa aventura, il dau eu. Voi doar sa oferiti know-how pentru off-road autentic pentru ca eu sunt novice! :):)

Samurai - pentru extrem

Patrol y60 LWB - pentru expeditii

Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place...

Link spre comentariu

Atat cat se vede, se vede frumos!

Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el! :bravo

Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :)
Link spre comentariu

Bine ai venit :h5 Din ce povestesti se pare ca veverita ta a tras de fiare si are un apetit nebun pentru dealuri ...

Daca cere ...atunci dai...mult offroad si noroi pe la incheieturi (sa nu rugineasca stand :ha: )

:1 :bravo

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Bine ai venit si sa o folosesi sanatos! :h5 Te-am vazut zilele trecut in trafic, pe bulevardul Bucurestii Noi! Eram in spatele tau, apoi te-am depasit(cu intentia sa vezi sticker-ul cu club4x4), iar acum... te vad aici. Apropo, fain rau utilajul! :1

"Umblati cu bine!"
Link spre comentariu

Bine ai venit si sa o folosesi sanatos! :h5 Te-am vazut zilele trecut in trafic, pe bulevardul Bucurestii Noi! Eram in spatele tau, apoi te-am depasit(cu intentia sa vezi sticker-ul cu club4x4), iar acum... te vad aici. Apropo, fain rau utilajul! :1

Salut!

Nu eu eram! Daca vedeam eu sticker club 4x4 iti faceam cu mana imediat! :)

Am trimis pe cineva sa umble cu ea prin service pentru diverse. Iar domnul cu pricina gestioneaza parcuri auto, nu are pasiuni si cont 4x4...

Utilajul imi pare si mie fain, ce-i drept. :)

Dar nu sunt un mare cunoscator si dau peste tot soiul de detalii pe care nu stiu de unde sa le apuc. Mai caut pe forum. poate ma dumiresc.

PS: cum obtin si eu un stick club 4x4?

Multumesc.

Samurai - pentru extrem

Link spre comentariu

Eu il am de la un coleg de-al nostru, Mertan. Da-i un mesaj sau un telefon si te rezolva cu siguranta! Aaaa, si spune-i prietenului tau sa nu mai vorbeasca la telefon cand conduce... :ha: Mai ales cand trece un Pajero pe langa el! :grin: Inca o data, felicitari! :h5

"Umblati cu bine!"
Link spre comentariu

Eu il am de la un coleg de-al nostru, Mertan. Da-i un mesaj sau un telefon si te rezolva cu siguranta! Aaaa, si spune-i prietenului tau sa nu mai vorbeasca la telefon cand conduce... :ha: Mai ales cand trece un Pajero pe langa el! :grin: Inca o data, felicitari! :h5

pentru viitoarea data cand va intalniti, ii spun sa te agate cu troliul si sa plece cu Pjero in carca!!!!

PS: pentru a fi posibil acest lucru am rugamintea sa scoti totul de pe masina - scaune, rezervor, motor... tot! poate asa reuseste sa te traga cu veveritza... :):)

il bagi prin noroaie? e super masina! am cochetat si eu cu ideea de Pajero dar ma gandeam ca, dupa ce o iau, o sa imi fie mila sa o distrug prin toate desfundaturile. asa ca am renuntat. iar pentru sosea am un Clasa E din 2008 asa ca nu mai aveam nevoie decat de ceva de care sa nu imi para rau. dar asta nu inseamna ca nu te invidiez putin.... :)

Samurai - pentru extrem

Link spre comentariu

Hai ca ai fost tare! Sa ma traga? "Veverita" ta incape la mine in portbagaj... :ha:, nu uita asta! Oricum, e bine sa vezi ca mai sunt si oameni cu simtul umorului! :h5 Acum, serios... Din pacate, aceasta masina(apropo, multumesc pentru complimente) este masina de zi cu zi. Adica mers la serviciu, familie, tot, asa ca nu imi permit sa fac prea multe "ghidusii" cu ea. DAR am intrat cu ea prin nameti si noroaie, am trecut rauri, am urcat prin munti si s-a descurcat extraordinar. E drept, am inca multe de invatat despre ea, iar despre off-road-ul adevarat, cel pe care il practica multi de aici, si mai mult.... Oricum, sa stii, ca suntem chit! Si eu sunt invidios putin pe "acaretul" tau! :ha: Mi-ar placea teribil sa am una ca a ta, fie doar si de "show-off"! Arata tare bine pe sosea! Inca o data, bine ai venit! :W

PS: poate ne vedem prin "cartier", la un suc :h5

"Umblati cu bine!"
Link spre comentariu

• vstef_is a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare