andrei.mihailov Postat Iunie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: bine v-am gasit! Hai ca ai fost tare! Sa ma traga? "Veverita" ta incape la mine in portbagaj... :ha:, nu uita asta! Oricum, e bine sa vezi ca mai sunt si oameni cu simtul umorului! :h5 Acum, serios... Din pacate, aceasta masina(apropo, multumesc pentru complimente) este masina de zi cu zi. Adica mers la serviciu, familie, tot, asa ca nu imi permit sa fac prea multe "ghidusii" cu ea. DAR am intrat cu ea prin nameti si noroaie, am trecut rauri, am urcat prin munti si s-a descurcat extraordinar. E drept, am inca multe de invatat despre ea, iar despre off-road-ul adevarat, cel pe care il practica multi de aici, si mai mult.... Oricum, sa stii, ca suntem chit! Si eu sunt invidios putin pe "acaretul" tau! :ha: Mi-ar placea teribil sa am una ca a ta, fie doar si de "show-off"! Arata tare bine pe sosea! Inca o data, bine ai venit! :W PS: poate ne vedem prin "cartier", la un suc :h5 Partea plina a paharului pentru tine suna cam asa - cu Pajero al tau poti sa mergi linistit si prin noroi. Eu cu veverita sa merg pe asfalt.... e cam dificil. Am testat si eu un Pajero. Modelul scurt. Se descurca excelent - diff blocabil in L si alte nebunii pe ea. Singurul lucru - parca l-ar avantaja putin o punte rigida. In rest, jos palaria! Masina sanatoasa. In orice caz, pentru mine e prea mare. Am o casa pe langa Campina. Sunt pe acolo trasee de off-road cu duiumul. Unele foarte dificile. Problema e ca sunt foarte inguste si cu viraje stranse. Drumuri facute de carute sau pur si simplu poteci. Cu a mea merg la limita. Daca ar fi fost Pajero nu le puteam aborda. In schimb, am eu un vis - sa pun masina pe camion pana undeva in Tunisia iar eu sa merg cu avionul acolo. Mai departe - sa iau africa la picior. Sau, mai bine spus - la volan. Iar pentru asta, Pajero e o varianta. Veveritza.... mai putin. Sucul in cartier - suna bine! Pe mine ma gasesti la 0744.792.144 - Andrei Mihailov. Lasa si tu un nr de tel, te rog. Ne vedem si mai schimbam impresii. Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: bine v-am gasit! Sigur! 0740.104.935 Vii des in Bucuresti? Intr-o prima faza, mi-ar fi mai usor sa schimbam impresiile aici... :hi "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Iunie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: bine v-am gasit! Sigur! 0740.104.935 Vii des in Bucuresti? Intr-o prima faza, mi-ar fi mai usor sa schimbam impresiile aici... :hi Sunt din Bucuresti! :) Masina e cu numere de Bacau fiindca sunt provizorii. Iar casa de langa Campina de care vorbeam e doar casa de vacanta. Eu stau in Bucuresti pe langa Baba Novac cu Dristor. In timpul zilei sunt prin ona Sema Parc (Regie). Vorbim la tel si stabilim o intalnire. Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: bine v-am gasit! Intelesesem eu aiurea... Credeam ca stai in Campina si faci "naveta" spre Bucuresti. Pardon! :grin: :hi "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: bine v-am gasit! Bine ai venit. Hai sa vedem ce modificari are aparatu de rupt noroiu. Bine v-am regasit! Intre timp, s-au mai "modificat" modificarile la Sami-ul meu. Iar altele sunt in curs de modificare pentru ca abia au sosit piesele. Ce s-a mai intamplat: - 1 buc Optima rosu - 1 buc troliu - arcuri anti wrap cu 2 inch mai inalte - blocant punte spate - amortizoare DT - stabilizator directie EMU - flanse cardane si alte maruntzishuri urmeaza sa ajunga o noua reductie pentru transfer. probabil si planetare fata pe 28. o zi buna tuturor! Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: bine v-am gasit! Apropo: Daca vrea cineva sa il vada in actiune - Sunt filmari facute in iulie. Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: bine v-am gasit! :W in :cl :1 pt samurai frumos film Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: bine v-am gasit! :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: bine v-am gasit! :W adica bun venit in :cl :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pdflorin Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: bine v-am gasit! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate