nikepatrol Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Un coleg forumist a avut duminica dupa amiaza un accident nasol (bazin rupt,3 coaste rupte ,plamanii,coloana ....cadere de la inaltime in cur).Este la spitalul militar Buc. la neuro imobilizat.Toata alimentatia si degajarea se face prin furtune (drene).Azi la intalnirea mebrilor din Bucuresti sau strans 700 lei(putini au avut cash la ei).Suruburile costa ~ 500 E,iar atentiile la .... ~ 1000 E.Maine va fi postat un cont unde cine doreste sa contribuie pt ajutor este bine venit.Oricat de putin i-l ajutam.Anunt valabil pana Marti 23 Jun.3 luni o sa traiasca pe spate.Luni 22 Jun intra in operatie. Cel in vesta verde este Multumesc nike "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Clatita ,grav Urata treaba. Cum s-a intamplat nenorocirea? Accident cu parasuta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Clatita ,grav Da, din pacate, treaba este foarte serioasa...suruburile cu care trebuie fixata coloana vertebrala a lui clatita costa destul de mult. Va fi operat la spitalul militar din Bucuresti foarte probabil lunea ce vine. Ar fi extraordinar daca am reusi sa-l ajutam sa treaca peste acest moment de cumpana...Vom posta maine numarul de cont unde, prin contributia voastra il putem sustine pe prietenutzul nostru. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Clatita ,grav Foarte nasol.Sa incercam sa il ajutam cum si cu cat putem. gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Clatita ,grav am fost azi la spital cu nasu' mare. astazi vin suruburile si tijele. banii se centralizeaza la nasu' mare care o sa achite factura "avant la lettre". Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Clatita ,grav am fost azi la spital cu nasu' mare. astazi vin suruburile si tijele. banii se centralizeaza la nasu' mare care o sa achite factura "avant la lettre". Hai cu contul ala ca sa mai ajute si altii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Clatita ,grav Grava experienta ! Cum il putem ajuta ? tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Clatita ,grav am fost azi la spital cu nasu' mare. astazi vin suruburile si tijele. banii se centralizeaza la nasu' mare care o sa achite factura "avant la lettre". Hai cu contul ala ca sa mai ajute si altii. RO22INGB0000999900198201 ionel popa ing bucuresti Am vb cu Nike si gasiti banii la mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Clatita ,grav pentru bucuresteni mai simplu este sa strangem bani din mana in mana. Astfel, se pot strange bani la Gepetto, la pravalie, la gara de nord iar martea viitoare , la dreamers, facem o centralizare. Cine are contact cu Nasu' mare poate sa-i dea direct lui. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Clatita ,grav Pai eu nu-l cunosc pe acest baiat, dar vreau sa-l ajut.. chiar daca e praf mare, cred ca ar trebui sa gasim cu totii ceva sa-l ajutam. Eu cum sa fac? Locuiesc la 3 minute de Dreamers, dar nu stiu cand va veti intalni acolo. Daca o veti face mai tarziu, ma duc la geppe - ca e la 20 de minute de mine. Later Edit: Sorry, acum am vazut ca martea viitoare, asa ca ma duc azi la geppe. Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Clatita ,grav Imi pare sincer rau pt el si mai ales pt familia lui care cred ca e devastata. Cine are - cat are , sunteti bineveniti sa`l ajutam :sr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Clatita ,grav S-a strans pina acum suma de 950 ron . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 19, 2009 Partajează Postat Iunie 19, 2009 Re: Clatita ,grav accidentat are nevoie de noi Suma adunata este de 1750 ron pina acum Astfel: ..............................200 cash B....... .....................200 cash N............. ..............500 ing virament B................ ............50 ing virament B..............................50 cash N...... .......................100 cash B................ ............50 ing virament C.............................200 ing virament H... ........................200 cash B................i ............50 ing virament S.............................150 cash Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 19, 2009 Partajează Postat Iunie 19, 2009 Re: Clatita ,grav accidentat are nevoie de noi I-mi pare rau ptr el.Tot ce-mi doresc e sa stiu ca va merge din nou.donez luni in cont 200ron.Dumnezeu sa-l aiba in paza! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Iunie 19, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2009 Re: Clatita ,grav accidentat are nevoie de noi Am primit azi de la o domnisoara 150 lei cash.Maine ajunge suma la Gepetto. Va multumim :bravo "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 Re: Clatita ,grav accidentat are nevoie de noi I-mi pare rau ptr el.Tot ce-mi doresc e sa stiu ca va merge din nou.donez luni in cont 200ron.Dumnezeu sa-l aiba in paza! I-mi pare rau ca am deconspirat suma dar cand am scris-o lista era cu numele deponentilor si nu cu initialele lor!!!!! :uameni NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Clatita ,grav accidentat are nevoie de noi Actualizare: Suma adunata este de 2850 ron pina acum Astfel: ..............................200 cash B....... .....................200 cash N............. ..............500 ing virament B................ ............50 ing virament B..............................50 cash N...... .......................100 cash B................ ............50 ing virament C.............................200 ing virament H... ........................200 cash B................i ............50 ing virament S.............................150 cash V.............................200 ing virament H.............................300 ing virament c.............................200. ing virament g.............................150 cash M.............................200 cash RM.............................50 ing virament Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Clatita ,grav accidentat are nevoie de noi Clatita a intrat in operatie, estimata a dura vreo 7 ore! Sa-i tinem pumnii! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Clatita ,grav accidentat are nevoie de noi Ne vedem maine in Dreamers! Off-Road Runners Team este alaturi de Clatita! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Clatita ,grav accidentat are nevoie de noi ..........Maine voi incerca si eu sa ajung in Dreamers..........pt fratele nostru Clatita...... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Clatita ,grav accidentat are nevoie de noi Si eu voi fi maine in Dreamer's ptr Clatita! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Clatita ,grav accidentat are nevoie de noi Acum vreo ora (aprox. 16.00) Clatita a iesit cu bine din sala de operatie! Medicii sunt optimisti ca nu vor exista sechele si au terminat tot intr-un singur timp si nu este nevoie deci, de a doua interventie; va sta si maine in reanimare. Maine va fi constient si se va putea vorbi cu el. Ne vedem la Dreamers...locul unde ne intalnim, vad...si la bune si la rele...solidari unii cu altii, indiferent din ce grup sau club facem parte... lucru pe care eu unul il valorizez foarte mult! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Clatita ,grav accidentat are nevoie de noi ne vedem la ora 8.30-9.00 in Dreamer's . multumim semaca pentru informatiile referitoare la Clatita. gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Clatita ,grav accidentat are nevoie de noi Doamne`ajuta sa sa ai gura aurita si sa nu ramana cu nici un fel de schele ... Sanatate multa tuturor ca vedeti ca in momente ca asta doar rugaciunile ne mai salveaza .... ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Clatita ,grav accidentat are nevoie de noi Ne vadem maine la Dreamers , sa dea Dumnezeu insanatosire grabnica . tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate