Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Clatita ,grav accidentat are nevoie de noi

nikepatrol

Postări Recomandate

Re: Clatita ,grav accidentat are nevoie de noi

Dom' semaca... te rugam pe cat poti .... sa ne tii la curent cu starea lui Clatita...

oricum: Insanatosire grabnica !!!

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi, la pranz, clatita era OK, constient, astepta sa fie dus la saloon! Constient zic, caci ieri, probabil ca de la anestezie, incepuse sa-si bage neste cardane prin spetalu' melitar :ha: mai mult...solicita insistent serviciile unei asistente blonde si mignione... :ha: :ha: :ha: uitase de sonda urinara incotopenita-n ...cardan! Cred ca ce a fost mai dificil a trecut, va urma o recuperare destul de lunga dar, asta e...

Clatita (Ion Gabriel) va saluta si va multumeste pentru faptul de a fi fost alaturi de el in aceste momente de cumpana!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Aseara, la dreamers, s-au mai strans aproape 10 mil lei. Multumim Off Road Runners Team pentru ajutor !

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Aseara, la dreamers, s-au mai strans aproape 10 mil lei. Multumim Off Road Runners Team pentru ajutor !

:bravo Ce mult inseamna familia :cl :uameni

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Azi am fost la Clatita in vizita......

Facea exercitii de respiratie cu o manusa ....in stilul caracteristic.....

Va multumeste la toti pt ajutorul dat si ...stiti care era problema lui in conditiile date ? Ca o sa lipseasca timp de 4 luni martea de la Dreamer's......am promis sa mergem noi la el.....daca aveti ceva timp puteti s-o faceti....ii prinde bine conversatia!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Am fost eu si ieri, i-am dus niste fructe care ii plac, si telefonul mobil de la Razvan. Se plictiseste ingrozitor, in salonul actual nu are aer conditionat. N-are nevoie de laptop, ca nu ar avea cum sa-l tina din pozitia in care sta, insa voi merge eu cu al meu, sa-i arat poze de pe forum (le voi salva pe un CD sau voi face print screenuri). Spunea ca ar mai sta vreo 2 saptamani in spital.

"Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni." Arthur Schopenhauer
Link spre comentariu

cel mai tare copilot...se stie!!

agata troliu si de-un smoc de iarba daca e nevoie...

vine toamna...noroi,ploi,zapada....Clatita ai jambierele curate??? :h5 :h5

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

Spuneti ca ati trecut pe la el ...spune ca iese peste 2 saptamani ...care este starea lui actuala de sanatate? Ma gandesc la el si imi aduc acele momente de la Frumusani, in namol pana la gat ...acele momente de la Giurgiu ...inversunat sa-l scoatem pe nike din cacao ... Clar, e cel mai bun copilot! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Pai iese peste 2 saptamani, insa va trebui sa mai stea la orizontala inca vreo luna, si dupa aia vor incepe luni lungi de recuperare, deci nu cred ca va reveni in teren prea curand, decat cu sufletul.

"Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni." Arthur Schopenhauer
Link spre comentariu

M-a sunat in concediu.......zicea ca ar vrea sa-i imprumut cirjele......dar eu mai am numai una......am multi prieteni mai dusi :grin: .....are cineva din Bucuresti asa ceva ?

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare