landy Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 s-a marit parcul cu un nou landy seria 3 din 81, benzina,2250 cmc. nu va avea parte de odificari radical, poate alte gume si un troliu mecanic..in rest e asa cum l-am dorit. pozele spun restul.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prislopan Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Re: un nou seria 3... Felicitari pentru achizitie! Sa o folosesti sanatos. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepi3103 Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Re: un nou seria 3... Bravooo,,,i beton! Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
atar Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Re: un nou seria 3... Landy, nu pot decat sa te felicit. Foarte faina si succes. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Re: un nou seria 3... Frumos cadou ti-ai facut. Sa te bucuri de el ! Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusteru Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Re: un nou seria 3... si eu care credeam ca sint singurul cu serie de pe forum. sper te bucuri de el, daca ai grija de el la timp nu te va lasa. un LR serie te aduce intotdeauna acasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levo Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Re: un nou seria 3... Foarte faina! S-o stapanesti sanatos! http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
landy Posted June 20, 2009 Author Share Posted June 20, 2009 Re: un nou seria 3... si eu care credeam ca sint singurul cu serie de pe forum. sper te bucuri de el, daca ai grija de el la timp nu te va lasa. un LR serie te aduce intotdeauna acasa. defapt acesta e al 2 lea din curte. mai exista un serie 2 a din 64... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Re: un nou seria 3... si eu care credeam ca sint singurul cu serie de pe forum. sper te bucuri de el, daca ai grija de el la timp nu te va lasa. un LR serie te aduce intotdeauna acasa. defapt acesta e al 2 lea din curte. mai exista un serie 2 a din 64... M-am mirat eu de ce nu le-ai fotografiat unul langa celalalt. Ai preferat Niva. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Re: un nou seria 3... Frumos exemplar ...sa-l stapanesti sanatos! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Re: un nou seria 3... :1 domnu` ... Multi te invidiaza ... eu sunt primul :twisted: :grin: Sa o stapanesti sanatos :h5 :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts