Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Back in business

ampopa

Postări Recomandate

Iata-ma-s din nou pe-aici. De cateva zile sunt din nou posesor de gip.

Dupa aproape 5 ani de concubinaj cu YJ-ul, mi-am tras amanata noua: un TJ din 2000, 4.0.

Nu prea am poze, inca, insa vor urma.

Masina, deocamdata, este "stock", urmand ca, dupa o revizie temeinica (ieri i-am facut botezul, ocazie cu care am descoperit ca, in teren, se aud fel si fel de zgomote ciudate de la transmisie, zgomote care nu se aud pe asfalt) sa primeasca niste doze de vitamine si steroizi.

Insa, toate la timpul lor. Nu stiu daca va fi gata (revizia) pana la intalnirea de la Brasov, insa sper sa o dovedesc pana atunci (speranta moare ultima).

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Back in business

Gata, stai s-o aduc pe linia de plutire (am facut ieri o iesire mica,mica cu paulbratu si Florin - copilotul lui de la Sibiu) si am constata ca tre' facute mute. Cred ca, printre altele, si un ambreiaj nou (sau macar rulmentul de la placa de presiune - dupa ce am incercat sa scot Toyota lui dintr-un sant, a inceput sa huruie cand e scoasa din viteze). Incet, incet tre' sa pun ban peste ban si sa ma pregatesc. Las' ca ne vedm si in teren. cat de curand.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Bine ai revenit "printre noi" :grin: :h5

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

:gr1 Felicitari....

da' ..... :less

Cateva poze, nu foarte reusite. In curand sper sa am timp sa fac si altele.

Link spre comentariu

Welcome back brother ! Sa o innoroiesti sanatos ! :h5

Mutzam fain. Am inceput deja cu noroiul, asa, usor de proba.

Link spre comentariu

Multzam fain. E frumusel, nu zic nu. Da' parca YJ-ul arata mai bine. Insa nu se compara la capitolul comfort on si off-road.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare