ampopa Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Iata-ma-s din nou pe-aici. De cateva zile sunt din nou posesor de gip. Dupa aproape 5 ani de concubinaj cu YJ-ul, mi-am tras amanata noua: un TJ din 2000, 4.0. Nu prea am poze, inca, insa vor urma. Masina, deocamdata, este "stock", urmand ca, dupa o revizie temeinica (ieri i-am facut botezul, ocazie cu care am descoperit ca, in teren, se aud fel si fel de zgomote ciudate de la transmisie, zgomote care nu se aud pe asfalt) sa primeasca niste doze de vitamine si steroizi. Insa, toate la timpul lor. Nu stiu daca va fi gata (revizia) pana la intalnirea de la Brasov, insa sper sa o dovedesc pana atunci (speranta moare ultima). “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Back in business :bravo :x :x :x :x :jp1 sa mai continui... las ca ajunge, Felicitari si hai mai repede in teren. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iunie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Back in business Gata, stai s-o aduc pe linia de plutire (am facut ieri o iesire mica,mica cu paulbratu si Florin - copilotul lui de la Sibiu) si am constata ca tre' facute mute. Cred ca, printre altele, si un ambreiaj nou (sau macar rulmentul de la placa de presiune - dupa ce am incercat sa scot Toyota lui dintr-un sant, a inceput sa huruie cand e scoasa din viteze). Incet, incet tre' sa pun ban peste ban si sa ma pregatesc. Las' ca ne vedm si in teren. cat de curand. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: Back in business ...auzisem eu ca locul lipsa lasat de despartirea de un Jeep se astupa doar cu un altul. Sa-l stapinesti cu placere ! IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: Back in business :gr1 Felicitari.... da' ..... :less Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: Back in business Bine ai revenit "printre noi" :grin: :h5 ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iunie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Back in business :gr1 Felicitari.... da' ..... :less Cateva poze, nu foarte reusite. In curand sper sa am timp sa fac si altele. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Back in business Welcome back brother ! Sa o innoroiesti sanatos ! :h5 Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iunie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Back in business Welcome back brother ! Sa o innoroiesti sanatos ! :h5 Mutzam fain. Am inceput deja cu noroiul, asa, usor de proba. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Back in business arata bine, sa o stapanesti sanatos TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iunie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Back in business Multzam fain. E frumusel, nu zic nu. Da' parca YJ-ul arata mai bine. Insa nu se compara la capitolul comfort on si off-road. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Back in business cat a fost? ma bate gandu' sa mi iau unul de noroi... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Back in business In sfarsit ti-ai dezvaluit noua "comoara" :ha: :ha: ; Sa o stapanesti sanatos Dan si sa faci cat mai muti km cu ea prin noroaie :banana http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate