Flow Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Iesirea de saptamana trecuta s a lasat cu filmare si o mica emisiune despre offroad si cam ce inseamna el in linii mari http://brasovultau.ro/index_blank.php?p ... s_id=19791 Sper sa va placa Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Iesire + camere de filmat = Emisiune ............asta micu a ajuns vedeta...........de fapt pt cei care l cunosc era deja VEDETA.......SPARGATORUL DE DIFURI........ :bravo :h5 :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Iesire + camere de filmat = Emisiune Aha...deci ai zis cand am ramas in cacat, dar ca te-ai jucat cu troliu si mi-a venit hiliftul in picior n-ai mai zis :ha: Bravo Flow! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Iesire + camere de filmat = Emisiune E arhicunoscut...el ...pangaritorul de parauri si violatoru' de mierle ... :ha: Domnu' Flow te asteptam la safari ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iunie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Iesire + camere de filmat = Emisiune :grin: @gogane toti suntem vedete in felul nostru :grin: @petre n a bagat omu toata discutia la emisiune, a mai taiat o Spunea omul ca si ar lua si el o masina de off road dar nu prea se vede reparand la ea mai ales in padure, si ii explicam indiferent daca esti vedeta sau nu padurea nu te iarta si tre sa ai minimum de cunostinte si abilitati :grin: Evident n am zis de troliu si de telecomanda, lucrez doar in favoarea mea :ha: @yonutz la safari facem una ecologica :grin: dar in izmene :ha: sa vedem daca ne mai pune cineva pe vreun site :1 Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iunie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Iesire + camere de filmat = Emisiune Un mic preambul la ce s a intamplat, restul vedeti voi in video :grin: http://img141.imageshack.us/img141/5968/newsimg1979125360.gif Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Iesire + camere de filmat = Emisiune :bravo :bravo :bravo ...Aici a cedat diferentialul :sr ??? Foarte faina iesirea mai ales noroiul !!! :bravo Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iunie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Iesire + camere de filmat = Emisiune Da gabi aici a cedat, si din pacate se pare ca acum intampin mult mai multe obstacole in repararea masinii decat prima data, asta e mi am facut o cu mana mea. Faine si noroaiele - cand termin masina o sa le colindam impreuna :h5 Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Iesire + camere de filmat = Emisiune COOL!!! SUPER facut! BRAVO!!! deabea astept sa mai ajung in BV! (nu mai dureaza mult :h5 ) Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Iesire + camere de filmat = Emisiune :sr :sr :sr Sper din tot sufletul sa gasesti cit mai repede dif-ul poate pina atunci ma incalt si eu si apoi NOROIIIIII !!!!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iunie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Iesire + camere de filmat = Emisiune Am gasit diferentialul, acum astept sa vina din anglia E cam cu dute vino pt ca nu stiu inca daca e acelasi raport, l am luat la ghici acum astept sa vina si ma rog sa se potriveasca :pr1 @Hami am ceva trasee noi pentru tine :h5 te astept sa iesim, mereu e o placere sa ies cu tine :h5 @Gabi pregateste acaretu ca uite vine lumea de peste hotare si tre sa facem o iesire "soft" si cat mai numeroasa :gr1 sa punem aroul la treaba nu doar la privit si scos musterii din noroi :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Iesire + camere de filmat = Emisiune A trcut cu brio testul dif-ul( blocat fata ) si merge foarte bine cu diferentialele de 33\8 astept traseul SOFT !!!!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Iesire + camere de filmat = Emisiune @FLOW: RESPECT, ramii cum esti!!! :h5 :h5 :h5 PS multumesc de flori :grin: :grin: :grin: Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Iesire + camere de filmat = Emisiune Daca e vorba de iesire publica si mai ales soft ma bag si eu, dati si voi un telefon...mai ales ca suntem ocupati cu organizarea Bogatei, ne mai racorim si noi... Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iunie 28, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2009 Re: Iesire + camere de filmat = Emisiune Sa si puna gabi gumele, sa mi vina si mie diferentialul si sa l montez, sa vina si hami din germania si o punem de o iesire memorabila sorine :h5 Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Re: Iesire + camere de filmat = Emisiune Foarte tare film, felicitari! Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Iesire + camere de filmat = Emisiune Multumesc frumos colegu' , ce faci tu ma lasa cu gura cascata, chiar daca in alt mod, totusi pasiunea 4x4 ne uneste pe toti indiferent de natura "expeditiei", Felicitari :h5 Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate