Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Discovery 3 by OFF-ROADRUNNER

AmiOFF-ROADRUNNER

Postări Recomandate

Inca nu am avut timp sa-mi prezint "jucaria".

E un Disco 3 din 2006, TDV6 HSE, vitaminizat la 220 C.P. 7 locuri, Snorkel L.R; gume Cooper STT 265/70/17, jante BMW X5 + separatoare de 4 si 3 cm, protectii din tabla de Fier-Magneziu,protector de diferential metalic , suport de roata de rezerva , portbagaj G4 ( nu chiar ) si ca accesoriu extra mult praf prin toate incheieturile ca aici n-avem noroi :cr1.

Statie radio President Harry 2, Garmin 276 C , si alte acareturi marunte.

In proiect : 2º baterie, troliu Warn, jante Heavy-Duty, sertare/cutii pt. expeditii ( Africa :bannana ), inverter 220 V , Car PC si alte maruntisuri .

Deocamdata sintem in criza si stam pe tusa. :sr

O sa pun ceva poze.

930112276_cadouutilizator100.jpg.b5784d8cba69e5fb5562d184a62606e1.jpgMi Disco 3 001.jpg[/attachment:exymw8z4]

Evolution-KitL12.jpg.f7dd3991b9ccdfff79cb4515cc05fc2b.jpgMi Disco 3 002.jpg[/attachment:exymw8z4]

552166272_PATROL002.jpg.b8ccc4de0b6ec6309f7f906910376633.jpgMi Disco 3 003.jpg[/attachment:exymw8z4]

IM000048.JPG.1f27346b542994f04533856f1f5dcc1f.JPGMontaje Emisora 004.jpg[/attachment:exymw8z4]

Montaje Emisora 007.jpg[/attachment:exymw8z4]

Saludos desde Madrid

L.R. Discovery 3 HSE , 2006

Aro M 461 C , 1972

Land Rover Defender 90

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Discovery 3 by OFF-ROADRUNNER

Cam toate modificarile si accesoriile sint facute de mine : Protectii de tabla, suport de roata, portbagaj, instalatie compresor , etc...

Pacat ca nu am timp sa ma ocup mai mult de jucarie.

Mai am niste poze :

IM000048.JPG.1f27346b542994f04533856f1f5dcc1f.JPGImagen198.jpg[/attachment:ymnx22ej]

Imagen205.jpg[/attachment:ymnx22ej]

Saludos desde Madrid

Aro M 461 C , 1972

Land Rover Defender 90

Link spre comentariu

Se mai poate inalta inca vreo 4-5 cm ,dar nu din perne ca si asa lucreaza la o presiune superioara si nu prea e bine.

O sa-i pun niste separatoare de 4 cm intre perne si caroserie.

E cam complicata treaba si aici strungarii sint scumpi si :pr

Foarte greu dai cu unul care sa-ti "citeasca" ideile.

Ca sa nu mai vorbim ca vreau sa aduc un IMS de "acasa" si sa-l modific.

Astia pe aici se cam numesc "schimbatori de piese" nu mecanici. :uameni

Saludos desde Madrid.

Aro M 461 C , 1972

Land Rover Defender 90

Link spre comentariu

Frumoasa...felicitari pentru ea!

Lasa, criza trece, Africa ramane...si ne asteapta si apoi tu esti mai aproape de ea....

Numai bine

Nicky

Land Rover Discovery 200 Tdi

http://www.calatorsauturist.ro/

Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea

Link spre comentariu

Frumos proiect ! Imi place unde si cum ai montat statia.

:grin: mi-am stors creierii vreo saptamina ca sa dau cu locul "ideal" pt. statie.

Montaje Emisora 001.jpg[/attachment:12tll5se]

Salutari pentru cei de acasa. :hi

Aro M 461 C , 1972

Land Rover Defender 90

Link spre comentariu

frumos tot proiectul imi place nespus de mult acel snorkel cum vine pe Discovery 3, mult succes in continuare in dezvoltarea proiectului

E un snorkel cu forma de canistra !!! :ha: :ha: :ha:

Aro M 461 C , 1972

Land Rover Defender 90

Link spre comentariu

:ha: :ha: :ha: era sa te confund :ha: :ha: :ha:

Asta a fost si prima mea impresie cand l-am vazut ca posteaza pe forum ...S-o fi dat tractozaurul pe englezoaice? :ha: Eu zic ca ar fi bine ca unul dintre voi sa-si schimbe nickul sa nu mai am parte de socuri dinastea! :ha: :P

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Asta a fost si prima mea impresie cand l-am vazut ca posteaza pe forum ...S-o fi dat tractozaurul pe englezoaice? :ha: Eu zic ca ar fi bine ca unul dintre voi sa-si schimbe nickul sa nu mai am parte de socuri dinastea! :ha: :P

:be e ca PANASONICUL CU PA :ha: :ha: NASOANICUL

:ha: :ha: :ha:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Nene , se face usor diferenta : nick-ul meu e cu litere MARI . :wink:

Inca doua - trei mesaje pe site si se invata lumea :p

Salutari "tutulor"

Aro M 461 C , 1972

Land Rover Defender 90

Link spre comentariu

Nu e fair-play.

Nu stiu unde se termina sau unde incepe "Fair-Play" sii dupa ce criterii, dar in ziua cind m-am inscris in forum NIMENI nu mi-a negat nick-ul.

Nu vad de ce dupa un an de zile incepe sa fie incomod. :sr

Oricum daca e asa de complicat de facut diferenta intre Off-Road Runners Team si OFF-ROADRUNNER sau chiar asa de tare va deranjeaza ( pe mine nu ) pot sa fac un efort si sa-l schimb in AmiOFF-ROADRUNNER .

...Bineinteles daca vreti.

Dar cine imi garanteaza mie ca nu mai apare vreun Off-RoadRunner peste cateva luni si trebuie iarasi ( din nou ) sa facem schimbari ??? :ha:

Dar cred ca totusi daca e vorba de pus punctul pe ü , Off-Road Runners Team e o echipa ( sau nu ? ) iar eu sint un simplu membru si nu prea are de a face una cu alta.

As spune ca e o simpla coincidenta...

Aro M 461 C , 1972

Land Rover Defender 90

Link spre comentariu

Dupa cum mi-a spus Max, ai acceptat sa iei nick-ul AMIOFF-ROADRUNNER, este perfect si iti multumesc inca odata pentru intelegere :banana :h5 , in special ca este vorba de o echipa de suflet viewtopic.php?f=77&t=7025&start=0

Vreau sa intelegi ca atunci cand am luat acest nick, nici nu stiam de existenta ta :sr , de fapt la un moment dat, am vrut sa vand niste cauciucuri si am fost autentificat cu Tractozaur viewtopic.php?f=30&t=2635 dar ma semnam tot Off-Road Runner dupa cum o sa vezi si am continuat sa le vand si pe urma cu noul nick

viewtopic.php?f=77&t=7025&start=0

Intre timp am facut publica echipa..., ca altfel crede-ma ca imi schimbam eu nick-ul la loc in Tractozaur ca si-asa toata lumea in teren asa ma striga :grin: :h5 , dar acum in calitate de fondator nu ar fi OK...

Pe de alta parte eu (si acum o spun fara falsa modestie) m-am implicat destul de tare in acest forum din data de 11 ianuarie 2009 de cand m-am hotarat sa scriu permanent pe acest forum si am reusit pana in acest moment performanta de a edita 1286 de mesaje!!! :grin: de aici si faptul ca altii ti-au spus ca e lipsa de fair-play pentru ca tu din 29 noiembrie 2007, nu ai reusit sa postezi decat 16 mesaje, intelegi de unde si perceptia? (sper sa nu mi-o iei in nume de rau... :p ) Ideea este ca degeaba esti pe forum din 2007 daca nu ai scris pe el, oamenii ma stiu din pacate sau fericire pe mine ca fiind OFF-ROAD RUNNER, de aici si toata confuzia...

Cred ca de acum incolo, Max o sa fie mai atent la aceste mici detalii si daca se mai intampla nu o sa mai dea acceptul! :grin: :h5

Inca odata, jos palaria pentru faptul ca ai fost intelegator! :h5

Link spre comentariu

frumos acaretul,poate un pic cam luxos...

frumos ca ti-ai schimbat nick-ul in "amiOFF-ROADRUNNER" ...

din Spania treci direct in Africa sau dai prin Ro. ?? poate mai merg si altii intr-o expeditie "hot"... :grin:

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

frumos acaretul,poate un pic cam luxos...

frumos ca ti-ai schimbat nick-ul in "amiOFF-ROADRUNNER" ...

din Spania treci direct in Africa sau dai prin Ro. ?? poate mai merg si altii intr-o expeditie "hot"... :grin:

he,he asta luxos ??? :ha: ...nu prea....

Eventual asta negru : :wink:

552166272_PATROL002.jpg.b8ccc4de0b6ec6309f7f906910376633.jpgCarlos.jpg[/attachment:320rolyy]

Si aici amandoi : :h5

IM000048.JPG.1f27346b542994f04533856f1f5dcc1f.JPGcarlos 1.jpg[/attachment:320rolyy]

Cu privire la nick, o sa vb. cu Max.

Daca e careva care pleaca catre Africa ( in toamna ) anuntati-ma .

Sa facem o gasca faina.

Stiu un loc fain ca asta :

Dunas Mhamid.jpg[/attachment:320rolyy]

Saludos :hi

Aro M 461 C , 1972

Land Rover Defender 90

Link spre comentariu

sal

spune-ne parerea ta despre masina si mai ales ce probleme ai avut cu ea( daca au fost) si in general despre fiabilitate ma intereseaza....o sa imi schimb in curand defenderul cu un disco3 si desi decizia e luata macar sa stiu ce ma asteapta :grin:

PS: africa....hehe...frumos vis, si pe mine ma bate gandul...cum zicea cineva poate mai incolo dupa ce se termina criza...

spor

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

sal

spune-ne parerea ta despre masina si mai ales ce probleme ai avut cu ea( daca au fost) si in general despre fiabilitate ma intereseaza....o sa imi schimb in curand defenderul cu un disco3 si desi decizia e luata macar sa stiu ce ma asteapta :grin:

PS: africa....hehe...frumos vis, si pe mine ma bate gandul...cum zicea cineva poate mai incolo dupa ce se termina criza...

spor

Salut.

Fara sa defaimez alte marci de masini si facand o comparatie intre noile tipuri de masini de teren "de lux" , cam dupa tendinta de pe aici iti pot face un ranking de efectivitate in Off-Road.

1º Disco 3 - tractiune f.f. buna cu Terrain Response ,supercomoda pe teren din cauza suspensiei pneumatice.

2º Jeep G.C.- tractiune excelenta cu Quadradrive , interior mult mai modern decat Disco 3.

3º Touareg - o cunoastem toti, nu ? :wink: dar cu pachetul Off-Road te lasa gura casca.

4º Toyota Landcruiser ...detine topu de vanzari ,se poate prepara destul de ieftin si ai de unde alege la accesorii si piese, dar e cam slaba de sasiu, se fisureaza lonjeroanele, mai ales daca le pui troliu si alte acareturi.

Aici cunosc destule cazuri in care au avut probleme cu sasiul ,injecotarele ...

Nu am pus Disco 3 pe locu unu la intimplare.

Are cele mai bune unghiuri de intrare/degajare ,unghi ventral bun, autoblocant central de serie iar pe spate trebuie sa-l ceri din fabrica .

Toata lumea de aici cam vorbea urat despre electronica ,e adevarat ca la primele modele din 2005 au avut ceva probleme dar astea se intimpla si la japonezi si la americani ...

A meu e HSE ,cel mai inalt din gama, dar eu personal nu l-am cumparat pt. cumparaturi la Carrefour cum e obiceiul pe aici.

Te-as sfatui daca vrei sa-l folosesti destul de mult in Off-Road ,ia-ti un model mediu SE ca nu merita sa dai 6-7 mii euro in plus pe cel mai scump model.

Si bineinteles cu schimbator MANUAL.

Al meu e automatic / secvential ,merge f. bine in Off-Road dar l-as fi preferat manual, e mai ADEVARAT. :grin:

Vorbind de fiabilitate, as spune ca e destul de fiabil in ciuda tuturor comentariilor care le poti auzi in alte parti.

Motorul e f. bun ( ford/jaguar ) ar cam avea nevoie de cativa Nm in plus, dar cu o reprogramare la centralita se rezolva.Poti scoate 30 C.P. in plus.

Oricum in Off-Road nu are nevoie de toti calutii, dar pe sosea ii cere.

Programele de tractiune sint nemaipomenit de bune ,motorul isi schimba parametrii si curba de Nm in functie de programul selectat.

La parte interioara...e f. comod si silentios,putin cam auster la design de bord si alte aparate ( parca ar fi englezi :ha: )

Defecte si parti proaste : PUTINE

Punctul slab este compresorul de aer pt. suspensie, dar cu putina grija nu ai probleme; din cauza namolului care se acumuleaza in carcasa protectoare se supraincalzeste si se arde, dar daca il controlezi periodic ca sa-l ai permanent curat, nici o problema.

Daca te bagi mult prin apa cu el, e bine sa dai cu ulei de silicon toate mufele si contactele ,senzori, mufe pe la motor, etc...

Oricum exista si un model basic cu suspensie de arcuri elicoidale si pe asta poti sa faci mai multe modificari pt. ca nu are Terrain Response.

Cu suspensia pneumatica mai poti castiga in inaltime vreo 4-5 cm fara sa fortezi nimic.

Multa lume scurteaza bieleta de plastic care misca senzorii de inaltime de pe fiecare roata, e un truc usor si castigi 3,4,5 cm.

Dar bineinteles ca pernele lucreaza la o presiune superioara si creste balansul, e mai rigida suspensia...

Cel mai bine e sa-i pui niste separatoare intre caroserie si suportul superior de la perne.Le poti pune de 3-4 cm si nu o sa ai nici o problema cu pernele nici cu compresorul pt. ca sistemul lucreaza la presiunea originala.

E o masina extraordinara, in primul an l-am avut strict de serie ,doar niste AT puse si ma tineam in pas cu altii superpregatiti pina in dinti .

Intra in Youtube ca ai ce vedea, chiar daca nu se apreciaza ca pe viu nici inclinatii nici alte chestii.

Poate am uitat sa raspund la ceva dar e destul de mare "boltzaru´", nu mai scriu.

Ami pentru toti de acasa

Aro M 461 C , 1972

Land Rover Defender 90

Link spre comentariu

Un coleg de al meu , Disco 3 manual ,de serie + BF Goodrich.Inclinatie aprox. 37 - 40º.

Asta e un video din Africa de Sud, o rampa de peste 45º :grin:

Aici se apreciaza cum raspunde suspensia pneumatica.

Aro M 461 C , 1972

Land Rover Defender 90

Link spre comentariu

sar'na de precizari

asta cu probleme intalnite de tine ma interesau mai mult....ca si comparatie cu alte masini...nu mai trebuie ca am trecut de faza asta ( lunga cei drept pana am hotarat)

ma bucur ca esti inca un client multumit de masina. sa ramai asa cat mai mult timp :hi

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare