AmiOFF-ROADRUNNER Postat Iunie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: Discovery 3 by OFF-ROADRUNNER :bannana L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Discovery 3 by OFF-ROADRUNNER Imi place mult masina si mi-am dorit si eu foarte mult una. Am tot auzit lucruri negative si m-am mai gandit intre timp. Acum, citind ceea ce ai scris, ma gandesc din nou sa achizitionez una. Ce an recomanzi ? Ma gandesc ca primele modele din 2005 nu sunt asa de reusite. Sa ma uit dupa un 2006-2007 ? “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Discovery 3 by OFF-ROADRUNNER Salut. Indiferent de an sa te uiti dupa una cu km putini si care a fost ingrijita si intretinuta corect, imbunatatiri considerabile nu cred ca au primit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Octombrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Re: Discovery 3 by OFF-ROADRUNNER ...o mica actualizare ... :grin: Lipseste roof-rack-ul, pe care vreau sa-l modific putin si suportul pt. roata de rezerva. :2dr :2dr L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate