CraiovaDakarProject Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 (editat) Iesire pe Transalpina cu ocazia Raliului Olteniei 21-22 iunie. Din pacate cele mai tari segmente nu le-am putut filma avand nevoie de doua maini pe volan si una pentru schimbat viteze. Restul de poze si filmuletze sunt in lucru. Editat Mai 27, 2016 de Astral Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Transalpina iunie 2009 Foarte frumos. Sper sa ramina o zona de acces limitat . Ma duc in atelier sa muncesc ca m-ati bagat in ginduri grele. P.S -sotia mea v-a pus ginduri de asemenea , numa' ca de bataie, ea vrea la mare ....am regretat pentru ea 1/2 sec.....astept portia mea de Trans..... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Iunie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Transalpina iunie 2009 Nu o sa ramana asa, utilajele sunt deja acolo si licreaza....dar sunt zexi de drumuri in zona, pe toti muntii aia, avem unde sa ne dam.... chiar ajungem mai repede/usor in zona, daca aasfalteaza drumul! PS: Pai puteti merge si la mare si pe TA, cel putin noi asa o sa facem! Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Transalpina iunie 2009 Salut, frumos filmuletul! asteptam fotografiile, in ceea ce ma priveste, sunt curios ce ma asteapta :grin: pentru ca in 3-4 iulie o sa merg si eu cu cativa prieteni :banana :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Transalpina iunie 2009 Foarte frumos. Sper sa ramina o zona de acces limitat . Ma duc in atelier sa muncesc ca m-ati bagat in ginduri grele. P.S -sotia mea v-a pus ginduri de asemenea , numa' ca de bataie, ea vrea la mare ....am regretat pentru ea 1/2 sec.....astept portia mea de Trans..... Deci, mergeti la mare!!! :ha: :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Transalpina iunie 2009 Salut, frumos filmuletul! asteptam fotografiile, in ceea ce ma priveste, sunt curios ce ma asteapta :grin: pentru ca in 3-4 iulie o sa merg si eu cu cativa prieteni :banana :bannana Fotografii sunt putine, ca eu am preferat sa ma dau cu noau jucarie: camera si am lasat aparatul foto pe mana altuia! Dar o sa vad ce pot sa scot din ele Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gtdflorin Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Transalpina iunie 2009 Iesire pe Transalpina cu ocazia Raliului Olteniei 21-22 iunie. Din pacate cele mai tari segmente nu le-am putut filma avand nevoie de doua maini pe volan si una pentru schimbat viteze. Restul de poze si filmuletze sunt in lucru. [youtube:1ijqwl7l] [/youtube:1ijqwl7l] Sal sapt viitore bag o Transalpina cu niste prieteni.Este pentru oara cand fac traseul asta si daca i-mi poti da ceva sugestii despre traseu dau o :x cand ne-om intalnii. Multam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Iunie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Transalpina iunie 2009 Nu prea am ce sugestii sa-ti dau! Traseul e frumos, mergi usor sa ai timp sa vezi in jur, opreste, fa o poza...distreazate. Sunt multe drumuri prin zona, daca ai timp intra pe le, duc in zone mai izolate si mai linistite. Daca ai bafta de vreme buna o sa vezi niste peisaje superbe. Cati sunteti si cu ce masini? Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gtdflorin Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Transalpina iunie 2009 Sutem 5 frontieristi adunti di colturile tarii care o se ne campam la Voineasa si de acolo vedem pe unde .........o sa punem de gratar :ypu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Transalpina iunie 2009 Restul de poze si filmuletze sunt in lucru. frumoase imagini!!! ... dar muzica ... cred ca ceva mai de actiune/ritmic ar merge mai bine... (imho) Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Iunie 28, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2009 Re: Transalpina iunie 2009 Incercati undeva pe la Malaia, e un lac frumos, locuri minunate si frontieristi amatori de pesti au unde exersa! Bafta pe traseu! Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Iunie 28, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2009 Re: Transalpina iunie 2009 Daca fac rost de ceva timp, luati cu voi si un Land Rover amarat? M-as baga si io inca o tura..... si poate facem un filmuletz mai bunicel, sa nu ne mai certe lumea :P Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Re: Transalpina iunie 2009 si poate facem un filmuletz mai bunicel, sa nu ne mai certe lumea :P nu va cearta nimeni :hi , a fost doar un sfat ca sa iasa filmuletul SUPER!!! :h5 Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Transalpina iunie 2009 Stiu, am glumit! Idee e ca nu ma pricep sa aleg muzici! Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gtdflorin Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Transalpina iunie 2009 Daca fac rost de ceva timp, luati cu voi si un Land Rover amarat? M-as baga si io inca o tura..... si poate facem un filmuletz mai bunicel, sa nu ne mai certe lumea :P Se poate mon cher :h5 hai vezi de unde iei ceva timp si calare pe Transalpina. Noi vom fii pe 3 iul in Voineasa la pensiunea Lazar .Iar despre filme facem unul care sa bata la fund spotul lu madam Udrea cu Land of....... :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chaostage Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Transalpina iunie 2009 Mai aveti loc in grupul vostru pentru inca o Frontera? :grin: ....asta bineinteles pentru iesirile ce vor urma.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate