Ninja Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 N-am vrut sa descid un topic separat pentru ca tot la sfaturi achizitie se incadreaza, de fapt la sfaturi post achizitie. Am luat astazi o statie President Johnson II cu o antena cu suport magnetic ML 145. Este antena o alegere buna sau trebuia sa ma orientez catre altceva? Masina nu o am inca dar vineeee si o sa fie o Niva Montana 4 x 4. Sa ma orientez catre plasarea antenei pe plafon sau imi sugerati alt loc de prindere? Privitor la statie am oscilat intre un Midland 8001 si President -ul acesta, cineva de la magazin m-a sfatuit sa merg pe President, sper ca nu am facut o greseala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: President Johnson II cu antena ML 145 Alegerea este foarte buna. Statia e simpla, robusta, bine echipata si imi place ca are dif-ul frontal. Midland 8001 e usor profi, mai pentru impatimiti (parerea mea). Antena asta e foarte buna cu talpa magnetica, e mai dificil cu antene de 2m cu talpa magnetica. Te va incurca in padure pe plafon, dar o muti pe capota mai spre parbriz si va fi ok. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator peugeot1978 Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: President Johnson II cu antena ML 145 E foarte buna statia.antena ar fi bine sa te duci la cineva cu aparat de calibrat ca sa vezi exact locul potrivit.Te rog sa ne spui ce pret ai platit pe ele si de unde ai achizitionat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ninja Postat Iunie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: President Johnson II cu antena ML 145 Multumesc pentru raspunsuri, Jucariile le-am luat de pe Eminescu 121, e un magazin unde se vand si statii si detectoare radar si alte asemenea. Statia a fost cca 1100 RON, antena 190 RON cu tot cu talpa cu magnet. Din pacate statia e facuta in China si urasc lucrurile facute in China, dar am vazut asta dupa ce am cumparat-o. Oricum, din ceea ce am vazut pe internet President sunt "parintii" multor tehnologii inovative in domeniul radiocomunicatiilor, mai ales legate de auto squelch, deci una peste alta ar trebui sa mearga bine. Pentru calibrare, cei de la magazin mi-au dat o carte de vizita si mi-au spus ca trebuie mers "mai in camp" cu statia si cu posesorul cartii de vizita, care are SWR- metru. Dupa ce o montez va spun cum se aude. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: President Johnson II cu antena ML 145 Vis-a-vis de calibrare la antena cu talpa magnetica povestea e lunga. o calibrezi pe plafon dar pe capota cum va fi? Dar invers? Va trebui sa cauti pozitia care te intereseaza si acolo o calibrezi. E drept ca trebuie sa fii in spatiu relativ deschis dar asta nu inseamna ca trebuie sa te duci in camp sa o calibrezi. O parcare mai libera e suficienta. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ninja Postat Iunie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: President Johnson II cu antena ML 145 Vorba reclamei:) "Scump, doamna, scuump, dincolo era mai ieftin! Dar halatul, doamna, halatul! Cat e halatul?" Ramanand in sfera gandirii pozitive ma consolez cu ideea ca platind mai mult am ajutat magazinul respectiv sa faca mai mult profit, pe care bineinteles il va declara corect si va plati impozit pe el, care va ajunge la un guvern competent, care il va gestiona corect si eficient... si uite asa am incalecat pe-o roata si am scos Romania din criza:) Ce pot sa va spun e ca m-am uitat pe mai multe site-uri care indicau si o adresa de unde puteai cumpara (nu magazine online) si nu am gasit Johnson II sub 1000. In general electronicele foarte ieftine fata de pretul mediu de piata sunt fie "Refurbished", fie "Renewed" fie "Nu cere factura ca n-am" sau alte asemenea. Oricum ar fi, e luata deja :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate