Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vreau sa cumpar un IMS

Postări Recomandate

Am tot cautat prin toate paginile de vanzari auto din Ro. dar nu am gasit ceea ce caut: un IMS scos din armata, AUTENTIC :grin:

Stiti cumva vreo "sursa" sa dam de un IMS fain ?

Am mai vazut unele f.f. faine chiar si aici in forum :1 si daca nu dam de unul original din armata, ma multumesc si cu unul cu ceva modificari , transmisie schimbata, alt tip de motor...

Daca e careva binevoitor si cunoscator in domeniu ,dati un P.M.

Ami pentru toti de acasa.

L.R. Discovery 3 HSE , 2006

Aro M 461 C , 1972

Land Rover Defender 90

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vreau sa cumpar un IMS

Stiu eu citeva.Militare. " autentice" Citi bani vrei sa dai ?

...He ,he... cat mai putini... :ha: :ha: :ha:

doua-trei mii..euro... mai am ceva oferte si bineinteles ca o sa "pice" cea mai ieftina avind in veder si starea masinii

Fa-ma cu niste poze daca poti.

Multumesc mult.

Aro M 461 C , 1972

Land Rover Defender 90

Link spre comentariu

Vezi Semaca.....a zis ca nu-l mai vinde dar se poate razgindi........a spus ca-l da numai la un proprietar cu caracter :grin:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

[

doua-trei mii..euro... mai am ceva oferte si bineinteles ca o sa "pice" cea mai ieftina avind in veder si starea masinii

Fa-ma cu niste poze daca poti.

Multumesc mult.

Cu multa placere,uite si poze. De la armata nu mai renteaza sa mai cumperi,au ramas doar cele in care trebuie sa bagi f.multi bani ca sa le faci functionale.Si,firesc in ro,au foarte multe piese furate.Chiar daca au putini km,oricum tot ce e cauciuc e copt,basca ca in motoare in loc de ulei gasesti namol.Preturile am inteles ca variaza intre 1000 si 2000 E,se vind doar la licitatiile Romtehnica(adica tu ca persoana particulara nu poti s a te duci sa bati la poarta unitatii si sa zici:vreau IMS-ul ala,cit sa-tidau pe el domnu'comandant ?")\

Am atasat o fotografie cu unele cumparate de la armata,ca sa-ti faci o idee si despre look(cum se spune asta in spaniola ? :) )

Celelalte 2 masini par cele mai interesante (o spun ca urmare a experientei mele de cautator de IMS-ri,si eu am avut si mi-am luat din nou IMS,boala masochista,neinteleasa dar atit de frumoasa !!!).Cea decapotata a fost restaurata total,are motor benzina si GPL(mare avantaj,IMS-lui nu prea ii place benzina din ziua de azi,el a fost gindit pt.benzina cu cifra octanica mai mica,insa se impaca perfect cu GPL,basca ca te scoate la consum,aspect deloc de neglijat la aceasta masina).Masina cu prelata stiu doar ca a fost revizuita,prea multe despre ea nu pot sa-ti spun,dar daca esti interesat poti afla direct de la proprietar.Nici macar motorizarea nu o stiu,am senzatia ca e un diesel,dar nu bag mina in foc pt.asta.Pretul lor este in jur de 2500,parca un pic mai mare la cea cu gpl,parca un pic mai mic la cea cu prelata.

sper ca ti-am putut fi in vreun fel de folos.

IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE !
Link spre comentariu

Multumesc pentru poze.

Mai sa ma apuce plansul cind am vazut atitea IMS-uri abandonate :uameni

Avind in vedere ca la verificarea tehnica spaniola sint f.f. bulangii :ban va tebui sa caut unul cu motor schimbat , bineinteles Diesel si trecut in acte cu toate la zi. Ba mai mult cred ca va trebui sa-i pun si filtru de particule ca nu stiu zau daca trec omologarea aici.

Am vazut cateva modificate si f. faine, dar nu ma grabesc sa cumpar ,eventual dupa August.

Oricum daca aflati de vreun IMS cu motor/cutie de viteze/transimisie schimbate de orice tip de masina la care sa pot gasi piese aici ,dati un M.P.

Imi place mult modelul original de armata ,dar e prea complicat de inscris/omologat aici .

Raman dator cu un "rezervor de bere" :x :x :x

Ami pentru toti de acasa

Aro M 461 C , 1972

Land Rover Defender 90

Link spre comentariu

IMS-rile alea de pe cimp nu sint abandonate,au fost cumparate de la armata spune proprietarul cam cu 2000/bucata.......Exista parca pe aici pe forum un Patrol "imbracat"in IMS de vinzare.

Link spre comentariu

Din ce am discutat cu el,au fost cam 80 milioane bucata,a zis ca are factura cu care m le-a luat de la armata,ca mi-o arata daca vreau sa facem vreo negociere de pret etc....am stat foarte putin de vorba cu proprietarul,am ajuns acolo intimplator,dar George(Pantelimon)stie mai multe,daca cineva vrea sa afle mai multe despre ele poate sa-l intrebe. Oricum,in poze par mai bune ca in realitate.

Pe mine,sincer nu m-au interesat la pretul ala,desi cind am tras de volan la unul si am simtit o caseta de directie cu 1000 km uzura... :app .am mai pus un topic dar poate nu-i bai daca scriu si pe aici,daca stie cineva o caseta buna de IMS sa-mi dea si mie un semn,multam fain !

PS aici e topicul cu Patrolul - IMS..sau invers

viewtopic.php?f=28&t=8154

PS 2 Ami,ai mai condus IMS pina acum ?

Link spre comentariu

PS 2 Ami,ai mai condus IMS pina acum ?

...he,he... pot sa spun ca am fost "proiectat" si aproape ca m-am si nascut in IMS.

Tatal meu avea unul cind am aparut eu pe lume si l-a vindut prin anii ¨80.

A fost prima MASINA pe care am si invatat primele notiuni de conducere , probabil asta e cauza pentru care vreau sa-mi iau unul fain cat mai "fidel" cu originalul.

Aro M 461 C , 1972

Land Rover Defender 90

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare