khumall Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Piese pt Niva @ dmx nu stiu ce s aiti spun ! eu am taiat sin aripi pt ca imi frecau gumele cand bracam,dar niva mea e mai inalta cu 130 de mm fatza de cum am cumparat masina! nu stiu insa cu cat e mai inalta decat o niva standard noua dar cu siguranta exista o diferentde cel putzin 70 de mm traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Re: Piese pt Niva Stie cineva de unde se pot achizitiona grup ( fata/ spate) cu raport de transmisie 4,3 sau gasesti numai la dezmembrari. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Piese pt Niva Stie cineva de unde se pot achizitiona grup ( fata/ spate) cu raport de transmisie 4,3 sau gasesti numai la dezmembrari. La dezmembrari niva?Unde? bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Piese pt Niva Adica rusoaica nu se dezmembreaza? Se pune in sarcofag si se introduce in piramida cu scarabeu de rigoare? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Piese pt Niva am dat rezervorul jos al masinii si cand ..hop rugina multa in rezervor...stiti daca se mai gaseste asa ceva in comert ca am mai cautat dar nimeni nu mi-a zis nimic.are si o forma ciudata nu pot sa-l improvizez cu ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Piese pt Niva am dat rezervorul jos al masinii si cand ..hop rugina multa in rezervor...stiti daca se mai gaseste asa ceva in comert ca am mai cautat dar nimeni nu mi-a zis nimic.are si o forma ciudata nu pot sa-l improvizez cu ceva. vorbeste cu baietii la cluj cei cu pieselada.ro sau incearca daca e sa iti aduca careva de peste prut ca e mai aproape de tine eventual chiar sa iei legatura cu ceilalti posesori de niva de aici si sa discutii detaliile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate