Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lumini Nissan Terrano 2 Razna

Andrei.T

Postări Recomandate

Am o problema mare.Luminile se comporta asa:

-Aprind pozitia-nimic fata,cele de pe spate merg

-Aprind lumina de drum-nimic fata dar mi se aprinde martorul de faza lunga :P ,pe spate ok.

-Aprind faza lunga-se aprinde doar farul dreapta,ambele becuri fata nefiind arse.

-Dau flash la fel se aprinde farul dreapta.

In fata acum am doar farurile de ceata care merg,semnalizari ok,avarii ok,frana ok.

Am crezut ce e un scurt de la priza de la remorca,am desfacut-o am prins mai bine firele dar tot nimic!

Sa fie blocul de lumini?Sigurantele par bune,din cate vad pe capac sunt acelea de sub capota a 2-a si a 3-a nu?

Help!

Nu mai semnez.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Lumini Nissan Terrano 2 Razna

am patit ceva similar cu pozitiile pe fata ...era releul ...de fapt plusul care intra in releu era desfacut si nu alimenta releul doar cand avea chef:)/....verifica si alea

Link spre comentariu

Ti-as propune sa arunci un ochi la blocul de lumini. Eventual sa il desfaci (daca nu e capslulat - la pick-up nu este), ii verifici lamelele de contact, daca sunt slabe le mai intinzi si apoi cu darnicie bagi 2+2 pentru contact electric. Faci probe eventual cu blocul deschis. Spor la treaba!

Later edit: Daca pozitiile pe spate ti se aprind, si cele de pe fata nu, atunci e o alta problema. Daca pozitiile ti se aprind (fata si spate), si farurile nu, eu as merge pe verificarea blocului de lumini (care este continuarea manetei de comanda - de unde aprinzi luminile). Apropos: Fiecare far are: lamela lui, siguranta lui, releul lui, deci cu alte cuvinte - circuitul lui. Cel putin asa e la pick-up si terrano I.

Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :)
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Salut.

Nu am mai scris demult pe aici,am luat bac-ul,am intrat la facultate,bla bla bla si am practic am pierdut toata vara,nu am facut nimic m-am plimbat si atat :).

Revenind la subiect,luminile nici acum nu s-au reparat dar stiu ce au,mufele de la becuri sunt topite.Daca imi recomandati si de unde sa cumpar unele noi,va multumesc din inima.

Alta problema,radiatorul de la A/C este gaurit.Din nou am nevoie de o recomandare unde sa-l sudez ca vine iarna.

Ma gandesc serios sa il inalt.Am inteles ca ma costa undeva la 1300eur fara manopera si se inalta cu 10cm.Masina e prea joasa si acum are o gaura in esapament de 5 cm circumferinta.

Am bagat-o iar in service si cheltuiele sunt urmatoarele:

Piese:

4 x Bucsa bieleta stabilizatoare =89 ron

Set placute frana fata = 142 ron

Cap planetara = 470 ron

Saboti frana spate 1 set=420 ron

2x cilindru frana = 250 ron

Cablu frana de mana =450 ron (deci incredibil cat poate sa coste un rahat de cablu)

+ filtre,becuri si altele de care nu imi aduc aminte.

Piesele sunt luate de la diferite magazine,unele si de la Badsi,AlPadrino...

Manopera Badsi pentru inlocuri si verificari = 1511 ron

Orice recomandare de service sau piese mai ieftine sau orice este bine venita.

Stima,

Andrei.

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

• 4 ani mai târziu...

am o problema cu pozitiile pe spate,nu se mai aprind (pozitii si lumina numar) in rest merge tot (stop frana,semnalizari,ceata,mansalier).pe fata nici o problema.am verificat sigurante si sunt ok.de unde ar putea fi?

• Like 1
Link spre comentariu

• 5 ani mai târziu...

Salutare,

Am si eu problema aproximativ asemanatoare cu luminile la Terrano 2.

Aprind lumina de drum dar mi se aprinde martorul de faza lunga, luminile functioneaza dar unul dintre faruri e pe faza lunga celalalt e pe faza scurta. Unul dintre socluri era usor topit, le-am schumbat pe ambele cu unele ceramice dar problema persista.

Are cineva idee care ar fi rezolvarea?

Multumesc!

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

am o problema cu pozitiile pe spate,nu se mai aprind (pozitii si lumina numar) in rest merge tot (stop frana,semnalizari,ceata,mansalier).pe fata nici o problema.am verificat sigurante si sunt ok.de unde ar putea fi?

Cum sa rezolvat problema? Am exact acelasi defect.Rog un ajutor

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare