georgenk4 Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 buna seara! imi puteti spune oare ce dimensiuni de anvelope imi intra la o vitara(patru usi) fata sa imi atinga caroseria( eventual cu flanse)? inca nu i-as face un body lift gandindu-ma ca are atatea cabluri care ar deveni mai scurt odata cu inaltarea caroseriei(abs, etc)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wld Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: dimensiuni anvelope vitara Daca e V6 asa cum ai scris intr-un alt mesaj, nu prea ai ce sa pui fara lift...pentru ca ai jante pe 16" iar cauciucuri putin mai inalte decat cele de serie nu prea ai de unde gasi. Daca faci suspension lift de 4-5 cm poti pune 225/75X16 care au un diametru de aprox 29.5" inspira-te de la http://www.suzuki-4wd.nl/villager/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Iunie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: dimensiuni anvelope vitara interesanta modificare! multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a3des Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: dimensiuni anvelope vitara Nu mai deschid un alt subiect deoarece ma intereseaza si pe mine o parere despre marimea anvelopelor pt Vitara. Am trecut in CIV 195R15 si 205/70R15. Ce sunt alea 195R15, adica ce inaltime au, 70-80? Am gasit niste anvelope care imi plac si nu stiu daca potrivesc la acaretul meu. Atasez un extras dintr-o brosura in format PDF, la pagina 6 se gaseste modelul Toyo 785, aparent cu acelasi 195R15. Se vor potrivi oare la Vitara mea din 92, varianta cu 2 usi, 80CP si cutie automata? Suzuki Vitara 1.6, 8V, swb, tr. automata --- '92 (ZUKINIO) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: dimensiuni anvelope vitara sigur vor merge :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a3des Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: dimensiuni anvelope vitara soso, multumesc pentru raspuns. Suzuki Vitara 1.6, 8V, swb, tr. automata --- '92 (ZUKINIO) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: dimensiuni anvelope vitara a3des:195R15 inseamna 195/80/15 poti sa pui linistit 205/75/15 eu amtrecut aceasta dimensiune in cartea masinii nichifor george:pune jante pe 15 si atunci poti pune niste gume grozave suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a3des Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: dimensiuni anvelope vitara Am trecute ambele dimensiuni in CIV 195R15 si 205/75 R15. Actualmente am pe masina jante de 15 si ceva anvelope extrem de uzate. Care este recomandarea 195/80 sau 205/75 ? Daca puteti sa si argumentati putin avantajele / dezavantajele pe sosea dar si offroad. Cunoasteti ceva mai bun all-terain cu valente si de offroad decat acest Toyo? Am mai gasit acest model pentru 205/75: General GRABBER AT2 205/75 R15 97T OWL, Marcare M+S Suzuki Vitara 1.6, 8V, swb, tr. automata --- '92 (ZUKINIO) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: dimensiuni anvelope vitara diferenta nu prea este intre cele doua dimensiuni,ca si diametru este acelasi aproximativ,daca vrei doar sosea poti baga si 255/60/15daca vrei si off atunci eu asi opta pentru 205/75/15 255 arata extrem de bine pe sosea suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a3des Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: dimensiuni anvelope vitara Pana la urma am ales General GRABBER AT2 205/75 R15 97T OWL, Marcare M+S. Azi le-am comandat si le astept cu nerabdare. Suzuki Vitara 1.6, 8V, swb, tr. automata --- '92 (ZUKINIO) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: dimensiuni anvelope vitara buna alegere :bravo suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a3des Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: dimensiuni anvelope vitara Mi-au sosit anvelopele mult mai repede decat au promis. Au ajuns cu un curier international, ambalate in folie cate doua. Nici nu mi-am inchipuit ca sunt Made in USA. Am sa revin cu niste poze maine. Suzuki Vitara 1.6, 8V, swb, tr. automata --- '92 (ZUKINIO) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a3des Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: dimensiuni anvelope vitara Asa arata pe masina: Suzuki Vitara 1.6, 8V, swb, tr. automata --- '92 (ZUKINIO) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asterisc Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: dimensiuni anvelope vitara Arata foarte foarte bine! Cat au costat, si, de unde? Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a3des Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: dimensiuni anvelope vitara ~ 370 Ron bucata la cauciucuridirect.ro cu transport inclus in pret. Suzuki Vitara 1.6, 8V, swb, tr. automata --- '92 (ZUKINIO) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: dimensiuni anvelope vitara misto,acu mai ai de inaltat un pic pe ea si arata si mai bine :h5 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a3des Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: dimensiuni anvelope vitara Multumesc pentru aprecieri, eu sper sa se comporte onorabil la iesirile ocazionale in codru. Cu inaltatul mai asteptam putin, nu e chiar pe lista de prioritati inca, mai am de rezolvat problema cu cutia de la topicul cu cutia automata si bendixul, apoi mai vedem cu ce imbunatatim masina si in functie de buget. Suzuki Vitara 1.6, 8V, swb, tr. automata --- '92 (ZUKINIO) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ionutvitara Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: dimensiuni anvelope vitara Buna ziua, va retin atentia cu o intrebare : M+S sa inteleg ca s-ar traduce indirect prin all sezon? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: dimensiuni anvelope vitara @ Ionutvitara: M + S inseamna Mud + Snow, adica mai pe romaneste, noroi si zapada. LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avantra Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: dimensiuni anvelope vitara Buna ziua, va retin atentia cu o intrebare : M+S sa inteleg ca s-ar traduce indirect prin all sezon? Intra si tu la sectiunea anvelope si gasesti raspunsuri la orice te intereseaza, inclusiv o discutie despre anvelope de iarna, conform guvernantilor Succes! Experienta este singura in stare sa ne ofere informatie reala despre viata! (Mircea Eliade) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spy07 Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: dimensiuni anvelope vitara Buna ziua, va retin atentia cu o intrebare : M+S sa inteleg ca s-ar traduce indirect prin all sezon? nu-l certati asa rau ca nu a apucat sa-si faca nici prezentarea:uameni si vorba aia "omul cat traieste invata" OFF-ROAD Club 4x4 CUGIR VITARA 99 :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyab Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: dimensiuni anvelope vitara a3des ai reusit sa testezi anvelopele General Tire Grabber pe zapada, daca da cums e comporta!? Ma intereseaza si pe mine un set de anvelope pentru zapada pentru Vitara si as vrea sa fac o alegere buna, m-am tot uitat si la teste dar inca nu sunt decis ce sa aleg asa ca orice sfat e bine venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: dimensiuni anvelope vitara a3des ai reusit sa testezi anvelopele General Tire Grabber pe zapada, daca da cums e comporta!? Ma intereseaza si pe mine un set de anvelope pentru zapada pentru Vitara si as vrea sa fac o alegere buna, m-am tot uitat si la teste dar inca nu sunt decis ce sa aleg asa ca orice sfat e bine venit! pentru zapada cele mai bune sunt anvelopele de iarna. Atentie, iarna trecuta m-a prins cu Fulda Tramp 4x4 h si am patinat de n-amavut aer. Si au si marcaj M/S... Niste idiotenii!!!! Am trecut apoi pe Cooper si n-am avut probleme toata iarna Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyab Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) Re: dimensiuni anvelope vitara La anvelope de iarna ma uit si eu dar ma intereseaza ceva mai agresiv sa se miste bine si in afara asfaltului, unde nu e curatata zapada! Profil simex nu am gasit decat resapate si parca as alege ceva nou! M-am inderptat spre BF Goodrich 205/75 R15 WINTER SLALOM, recomandati ceva mai bun de atat? Editat Noiembrie 5, 2012 de danyab Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: dimensiuni anvelope vitara La anvelope de iarna ma uit si eu dar ma intereseaza ceva mai agresiv sa se miste bine si in afara asfaltului, unde nu e curatata zapada! Profil simex nu am gasit decat resapate si parca as alege ceva nou! M-am inderptat spre BF Goodrich 205/75 R15 WINTER SLALOM, recomandati ceva mai bun de atat? Foarte bune. Recomand Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate