Vizitator hunter1001 Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Am in garaj o toyota hilux, motor 2L-TE ( 2.5l) ,avand traseul de evacuare ( diametrul tevii 50mm) facut sita . As dori sa -l refac dar, din inox incepand dela mansonul elastic . Va rog sa ma ajutati : Pot monta o teava avand diametrul 60mm? Pot micsora la jumatate lungimea tobei de detenta? In acest sens voi avea probleme cu turbina? Se merita castigul de putere in comparatie cu cresterea consumului de combustibil si a uzurii motorului? Va multumesc anticipat pentru sugestii Cu stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Evacuare gaze TOYOTA HILUX Pot monta o teava avand diametrul 60mm? Da Pot micsora la jumatate lungimea tobei de detenta? Da In acest sens voi avea probleme cu turbina? Nu Se merita castigul de putere in comparatie cu cresterea consumului de combustibil si a uzurii motorului?Puterea nu va creste foarte mult ba poate chiar insesizabil, consumul de combustibil nu va creste , uzura motorului nu va creste , motorul in schimb va respira ceva mai usor si si turbina se va simti un pic mai bine cu o evacuare mai rapida a gazelor Sa nu te astepti la schimbari simtitoare, motorasul tau se va simtii un pic mai liber dar tu nu vei sesiza mare diferenta, trebuie sa intervii destul de serios si sa tai in carne vie, a se intelege eliminat catalizator tobe complet, ca sa devina simtitor, desi banuiesc ca nu doresti asta din N considerente Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Evacuare gaze TOYOTA HILUX riscul la inox este sa-l indoi in off road serios inainte sa ii treaca termenul de viata dat de producator.... si din acest considerent eu zic (parerea mea) sa nu pui de INOX dar daca masina o utilizezi strict asfalt / off road usor merita investitia .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate