Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bine ca v-am gasit

danyel

Postări Recomandate

Bine ca v-am gasit....!! Stiti vorba aia "ai grija ce-ti doresti"?

Ica mie mi s-a indeplinit, cel mai patrol dintre nissanuri. y60 scurt, 2,8 td.

A fost dragoste la prima vedere, de fapt mi-a gasit-o un prieten, a doua zi am vazut-o, am negociat o idee (ca asa se face),

am luat-o pe loc,

nu mi-a trecut prin cap sa caut mai bine poate gasesc ceva mai bun, sau macar sa o verific mai bine, m-am amorezat instantaneu.

Si dupa cum stiti dupa noaptea nuntii vine ziua nuntii: plec acasa, si cum mergem io cu mandru dobrogean incetisor pe linia de tramvai a inceput sa troncane ceva.... pana sa imi termin gandu` sa identific sursa de zgomot mi-a sarit roata stanga spate,

ocazie cu care s-au rupt doua prezoane, iar celelalte 4 piulite s-au desfiletat,

s-a faramat discu` s-a rupt aripa etc.

O bucurie imensa a fost si faptul ca machineta nu avea cric in dotare, de nici un fel, piulitele s-au dus dracu, eram inconjurat de ciori si de blituri (cred ca ma regasesc pe youtube).

Si uite asa o tot descopar, si tot repar la ea si nu se mai termina.

Atatea capricii nu am mai vazut la nici o masina, cum rezolv o problema cum isi

genereza singura alta s iar o luam de la cap.

Dar am rabdare sa vedem pana unde care pe care ce

m..ti mami ei.

Lasand gluma la o parte nu machineta e de vina, problema e ca a fost in stapanirea

unor tarani basiti care si-au batut joc de ea. Daca ar fi avut minim de intretinere nu ar fi avut probleme.

Nici roata aia nu imi sarea daca ar fi avut piulitele care trebuie, ea este echipata cu jenti de aliaj si piulitele sunt pt jenti de tabla,

de fapt erau, ca am rezolvat intre timp problema.

Sper sa nu ma lese nevasta.... fiatu ei a trecut pe locul doi si odata cu el si economiile noastre s-au dus dracu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bine ca v-am gasit

Sa o stapinesti sanatos.Fara regrete , ca nu-si au locul.Si eu am cumparat patrolul meu cu inima nu cu ochii, si din secunda zero ma bucur de ea ,desi stau numai cu gindul la ce mai am de facut la ea .Probabil ca nu voi termina prea curind si dupa cum vad probabil ca nu vei termina prea curind nici tu . Pataniile astea sunt bune ,te invata ce se poate intimla daca nu faci.......multe , zic din din proprie experienta ,cam la fel ca tine am tras-o .Dar si atunci mi-a placut.

Mult noroc cu masina.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

:W in :cl @Daniel ... Ce pot sa spun , s`o stapanesti sanatos si nervi de otel , asa`s ele cateodata mai cu curu`n sus si cand ti`e lumea mai draga te lasa :grin: :x

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

:W in :cl

iar despre:

Si uite asa o tot descopar, si tot repar la ea si nu se mai termina.

Atatea capricii nu am mai vazut la nici o masina, cum rezolv o problema cum isi

genereza singura alta s iar o luam de la cap.

Dar am rabdare sa vedem pana unde care pe care ce

m..ti mami ei.

Lasand gluma la o parte nu machineta e de vina, problema e ca a fost in stapanirea

unor tarani basiti care si-au batut joc de ea. Daca ar fi avut minim de intretinere nu ar fi avut probleme.

te inteleg perfect...suntem frati de suferinta , la fel am luato si eu cu pajero...dar incet incet il pun pe roate...ce sa zic bafta si rabdare :h5

Link spre comentariu

Bun venit pe forum dar si in grupul "nepriceputilor", cei care am avut probleme de la inceput cu masinile noastre :P . Eu am invatat in timp relativ scurt o multime de lucruri despre masina mea, despre mine am descoperit ca am niste limite, psihologic vorbind, apropiate de cele ale unui adevarat masochist :ha: , si am mai descoperit si limitele portofelului si cardurilor de credit, din pacate...

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

Salutare :W si bun venit...Lasa..ti-ai luat teapa..asta e..ce sa-i faci..daca tot te-ai apucat de bagat is si baga de acuma si ai tu grija de ea..ca daca nu ai tragere de inima si pleci de la premisa ca e varza ..asa o sa fie tot timpul. Multa bafta , spor la reparatii si noroieli placute. :h5

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Salutare :W si bun venit...Lasa..ti-ai luat teapa..asta e..ce sa-i faci..daca tot te-ai apucat de bagat is si baga de acuma si ai tu grija de ea..ca daca nu ai tragere de inima si pleci de la premisa ca e varza ..asa o sa fie tot timpul. Multa bafta , spor la reparatii si noroieli placute. :h5

Iti dai seama ca fac haz de necaz, ca machineta asta ma face mai fericit decat orice altceva, chiar si in traficul urban e o placere sa ma dau cu ea.

Si amu sa ma mai dau in stamba un pic.... cand am luat-o imi cupla bine aproape toate cele, acum cateva zile am cuplat fata, asa sa o mai verific, si dupa cateva zeci de metri a inceput sa trosneasca ca toti dracii la roata dreapta fata.... am decuplat, dupa ce am mai parcurs cativa km am incercat iar, aceelsi zgomot. Cred ca pofteste la MRL-uri...

Link spre comentariu

Mi-a reconstruit un prieten esapamantul, si ce credeti ca a gasit in el? O bucata dintr-o turbina, ventilatorul de pe evacuare era infipt in saxofon si il infundase. Sa vedeti in ce bolid s-a transformat

de cand i se da voie sa respire, acum trage scarba in draci. Nu imi vune sa cred ce viata are in el motorul asta...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare